Džim Grant je udovac, otac i pravnik koji živi u Olbaniju. Ono što niko od njegovih prijatelja i klijenata ne zna je činjenica da je on bio član aktivističko-terorističke organizacije „Vremensko podzemlje“. Tražen zbog pljačke i ubistva čuvara, Džim se krije više od 30 godina. Kada se jedan bivši član organizacije preda FBI-ju, mladi i agresivni novinar započne traganje za pojedinostima. Postepeno dolazi do Džima, ne sumnjajući da je ovaj naizgled ispravan građanin i sam nekad bio militantni aktivista. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Triler

glasova: 0






The Company You Keep (2012)

Žanr: Triler

Uloge: Robert Redford (Jim Grant) Shia LaBeouf (Ben Shepard) Julie Christie (Mimi Lurie) Sam Elliott (Mac McLeod) Brendan Gleeson (Henry Osborne) Terrence Howard (Cornelius) Susan Sarandon (Sharon Solarz) Stanley Tucci (Ray Fuller) Richard Jenkins (Jed Lewis) Anna Kendrick (Diana) Nick Nolte (Donal)

Režija: Robert Redford

Datum izlaska: 20.12.2012

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Džim Grant je udovac, otac i pravnik koji živi u Olbaniju. Ono što niko od njegovih prijatelja i klijenata ne zna je činjenica da je on bio član aktivističko-terorističke organizacije „Vremensko podzemlje“. Tražen zbog pljačke i ubistva čuvara, Džim se krije više od 30 godina. Kada se jedan bivši član organizacije preda FBI-ju, mladi i agresivni novinar započne traganje za pojedinostima. Postepeno dolazi do Džima, ne sumnjajući da je ovaj naizgled ispravan građanin i sam nekad bio militantni aktivista.

Slike iz The Company You Keep (2012) Slike iz The Company You Keep (2012) Slike iz The Company You Keep (2012) Slike iz The Company You Keep (2012)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti