Budućnost. Amerika je ozračena pustoš. Na Istočnoj obali, od Bostona do Vašingtona, prostire se Mega City One - ogromna metropola puna nasilja, sa više od 400 miliona prestravljenih stanovnika. Red u urbanom haosu pokušavaju da uvedu samo "The Judges" (Sudije) koji su predstavnici zakona, porotnici, sudije i egzekutori - sve u jednom. Jedan od njih je Dred (Karl Urban). "Vrhovni sudija" šalje ga u misiju da testiraju početnicu, moćnu vidovnjakinju, Cassandru Anderson (Olivia Thirlby). Sudije kreću prema naizgled rutinskom ubistvu u zloglasnom mega-bloku Drvo Breskve, visokom 200 spratova, u kome vlada nemilosrdni klan Ma-Ma. Kada Sudije pokušaju da uhapse jednog od glavnih ubica klana, Ma-Ma zatvara celu zgradu i naređuje lov na Sudije. Tako se dvoje Sudija, iskusni Dred i početnica Cassandra, nađu u opakoj i bespoštednoj borbi za preživljavanje. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Fantazija

glasova: 14


Dredd 3D (2012)

Žanr: Akcija, Fantazija

Uloge: Karl Urban, Olivia Thirlby, Lena Headey, Wood Harris, Langley Kirkwood

Režija: Pete Travis

Datum izlaska: 27. septembar 2012

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Budućnost. Amerika je ozračena pustoš. Na Istočnoj obali, od Bostona do Vašingtona, prostire se Mega City One - ogromna metropola puna nasilja, sa više od 400 miliona prestravljenih stanovnika. Red u urbanom haosu pokušavaju da uvedu samo "The Judges" (Sudije) koji su predstavnici zakona, porotnici, sudije i egzekutori - sve u jednom. Jedan od njih je Dred (Karl Urban). "Vrhovni sudija" šalje ga u misiju da testiraju početnicu, moćnu vidovnjakinju, Cassandru Anderson (Olivia Thirlby). Sudije kreću prema naizgled rutinskom ubistvu u zloglasnom mega-bloku Drvo Breskve, visokom 200 spratova, u kome vlada nemilosrdni klan Ma-Ma. Kada Sudije pokušaju da uhapse jednog od glavnih ubica klana, Ma-Ma zatvara celu zgradu i naređuje lov na Sudije. Tako se dvoje Sudija, iskusni Dred i početnica Cassandra, nađu u opakoj i bespoštednoj borbi za preživljavanje.

Slike iz Dredd 3D (2012) Slike iz Dredd 3D (2012) Slike iz Dredd 3D (2012) Slike iz Dredd 3D (2012)Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Vasa konekcija speedtest.net
MolderFBI u Internet konekcije i klijenti
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili