Naučnik Bruce Banner (Eric Bana) ima, blago rečeno, problema s kontrolisanjem besa. Iza mirnog i tihog života naučnika koji radi na razvoju najmodernijih genetičkih tehnologija skriva se gotovo zaboravljena i bolna prošlost. Njegova bivša devojka, jednako brilijantna naučnica Betty Ross (dobitnica Oscara Jennifer Connelly), umorila se od Bruceovog “isključenog” života i prepustila se tome da bude samo zainteresovani promatrač njegovog mirnog života. Upravo je to i bila prilikom jednog od prvih testiranja u okviru Bannerovog novog istraživanja. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Fantazija

glasova: 17


Hulk (2003)

Žanr: Akcija, Fantazija

Uloge: Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott

Režija: Ang Lee

Datum izlaska: 20. Jun 2003

Zemlja: USA

SINOPSIS

Naučnik Bruce Banner (Eric Bana) ima, blago rečeno, problema s kontrolisanjem besa. Iza mirnog i tihog života naučnika koji radi na razvoju najmodernijih genetičkih tehnologija skriva se gotovo zaboravljena i bolna prošlost. Njegova bivša devojka, jednako brilijantna naučnica Betty Ross (dobitnica Oscara Jennifer Connelly), umorila se od Bruceovog “isključenog” života i prepustila se tome da bude samo zainteresovani promatrač njegovog mirnog života. Upravo je to i bila prilikom jednog od prvih testiranja u okviru Bannerovog novog istraživanja.

Slike iz Hulk (2003) Slike iz Hulk (2003) Slike iz Hulk (2003) Slike iz Hulk (2003)Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Vasa konekcija speedtest.net
MolderFBI u Internet konekcije i klijenti
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili