Može se reći da je trejler iznenađujući i destabilizujući, nisam očekivao da će izgledati ovako. Gotovo mističan i dostojan nekog filma Terensa Malika na momente. Više je fokusiran na čoveka a ne na nadčoveka, atmosferu koju oslobađa ovaj trejler je više emocionalne nego akcione prirode. Iako sam bio željan nečeg “konkretnog” ovaj trejler je kod mene ispunio svoj zadatak i čini mi se da će ovaj film korektno predstaviti Supermena vernim fanovima. Ekipa koja stoji za produkcijom i glumom u ovom filmu su na vrhu. A tek muzika Hansa Cimera! Maestralno. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Avantura, Fantazija

glasova: 39






Man of Steel (2013)

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija

Uloge: Henry Cavill (Clark Kent / Superman) Amy Adams (Lois Lane) Russell Crowe (Jor-El) Kevin Costner (Jonathan Kent) Diane Lane (Martha Kent) Michael Shannon (General Zod) Christopher Meloni (Colonel Hardy)

Režija: Zack Snyder

Datum izlaska: 14.06.2013

Zemlja: SAD/Kanada

SINOPSIS

Može se reći da je trejler iznenađujući i destabilizujući, nisam očekivao da će izgledati ovako. Gotovo mističan i dostojan nekog filma Terensa Malika na momente. Više je fokusiran na čoveka a ne na nadčoveka, atmosferu koju oslobađa ovaj trejler je više emocionalne nego akcione prirode. Iako sam bio željan nečeg “konkretnog” ovaj trejler je kod mene ispunio svoj zadatak i čini mi se da će ovaj film korektno predstaviti Supermena vernim fanovima. Ekipa koja stoji za produkcijom i glumom u ovom filmu su na vrhu. A tek muzika Hansa Cimera! Maestralno.



0   Spam
danijeltanja   (16.03.2014 10:22 PM) [Sadrzaj]
qww

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti