Nastavak hita iz 1996 "Mission: Impossible" ponovno nas vraća u svijet tajnog agenta Ethana Hunta (Tom Cruise). Huntov posao ovog puta je zaustaviti Seana Ambrosea (Dougray Scott) u distribuciji smrtonosnog virusa imena Chimera. Znanstvenik (Rade Šerbeđija) razvio je smrtonosni virus kao i cjepivo za njega. koji padaju u ruke zločestom dečku Ambroseu (Dougray Scott), inače bivšem IM agentu. Pri tome dobije naređenje IM-ovog Mr. Biga (Anthony Hopkins) da se ujedini s bivšom Amroseovom ljubavnicom (Thandie Newton) kako bi misija bila uspješna. U ulozi pomagača pojavit će se Huntov stari prijetelj Luther Stickell (Ving Rhames) koji mu je pomogao i u prvom nastavku. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Avantura, Triler

glasova: 4






Mission: Impossible II (2000)

Žanr: Akcija, Avantura, Triler

Uloge: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton, Ving Rhames, Richard Roxburgh, Rade Serbedzija

Režija: John Woo

Datum izlaska: 24.05.2000

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Nastavak hita iz 1996 "Mission: Impossible" ponovno nas vraća u svijet tajnog agenta Ethana Hunta (Tom Cruise). Huntov posao ovog puta je zaustaviti Seana Ambrosea (Dougray Scott) u distribuciji smrtonosnog virusa imena Chimera. Znanstvenik (Rade Šerbeđija) razvio je smrtonosni virus kao i cjepivo za njega. koji padaju u ruke zločestom dečku Ambroseu (Dougray Scott), inače bivšem IM agentu. Pri tome dobije naređenje IM-ovog Mr. Biga (Anthony Hopkins) da se ujedini s bivšom Amroseovom ljubavnicom (Thandie Newton) kako bi misija bila uspješna. U ulozi pomagača pojavit će se Huntov stari prijetelj Luther Stickell (Ving Rhames) koji mu je pomogao i u prvom nastavku.

Slike iz Mission: Impossible II (2000) Slike iz Mission: Impossible II (2000) Slike iz Mission: Impossible II (2000) Slike iz Mission: Impossible II (2000)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti