Daleko od nemogućih misija i smrtonosnih akcija, bivši tajni agent Ethan Hunt (Tom Cruise) započeo je novo poglavlje u svom životu - pronašao je srodnu dušu (Michelle Monaghan) i ostao prisutan u IMF-u kao mentor novih agenata. No kada za vrijeme misije nestane jedna od njegovih štićenica (Keri Russell), Huntu je vraćen status aktivnog agenta i dan zadatak okupljanja starog tima te pronalaska otete agentice. Slijedi napeta potraga za Owenom Davianom (Philip Seymour Hoffman), opasnim međunarodnim trgovcem oružjem. Bezosjećajni Davian ubija agenticu i povisuje ulog otevši Huntovu zaručnicu. Suočen s jednim od najopasnijih zločinaca ikad, Hunt mora spasiti život voljene žene i svijeta u još jednoj nemogućoj misiji koja je kombinacija neviđenih eksplozija i spektakularnih potjera po ulicama Berlina, Vatikana, Napulja i Šangaja. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Avantura, Triler

glasova: 7






Mission: Impossible III (2006)

Žanr: Akcija, Avantura, Triler

Uloge: Tom Cruise, Michelle Monaghan, Ving Rhames, Philip Seymour Hoffman, Billy Crudup

Režija: J.J. Abrams

Datum izlaska: 05.05.2013

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Daleko od nemogućih misija i smrtonosnih akcija, bivši tajni agent Ethan Hunt (Tom Cruise) započeo je novo poglavlje u svom životu - pronašao je srodnu dušu (Michelle Monaghan) i ostao prisutan u IMF-u kao mentor novih agenata. No kada za vrijeme misije nestane jedna od njegovih štićenica (Keri Russell), Huntu je vraćen status aktivnog agenta i dan zadatak okupljanja starog tima te pronalaska otete agentice. Slijedi napeta potraga za Owenom Davianom (Philip Seymour Hoffman), opasnim međunarodnim trgovcem oružjem. Bezosjećajni Davian ubija agenticu i povisuje ulog otevši Huntovu zaručnicu. Suočen s jednim od najopasnijih zločinaca ikad, Hunt mora spasiti život voljene žene i svijeta u još jednoj nemogućoj misiji koja je kombinacija neviđenih eksplozija i spektakularnih potjera po ulicama Berlina, Vatikana, Napulja i Šangaja.

Slike iz Mission: Impossible III (2006) Slike iz Mission: Impossible III (2006) Slike iz Mission: Impossible III (2006) Slike iz Mission: Impossible III (2006)



0   Spam
Ivan282   (23.03.2014 10:35 PM) [Sadrzaj]
Zasto film nece?

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti