Čudesni Spajdermen predstavlja priču o Peteru Parkeru (Andrew Garfield), neprilagođenom srednjoškolcu koga su napustili roditelji dok je bio dete i ostavili da ga podižu ujka Ben (Martin Sheen) i ujna May (Sally Field). Poput većine tinejdžera, Peter pokušava da otkrije ko je i kako je postao to što jeste danas. Peter se takođe spaja sa prvom srednjoškolskom simpatijom Gwen Stacy (Emma Stone) i oni zajedno rešavaju probleme ljubavi, vezivanja i tajni. Kada Peter otkrije misterioznu tašnu koja je pripadala njegovom ocu, kreće da istražuje nestanak svojih roditelja, što ga dovodi u Oskorp i laboratoriju doktora Curta Connorsa (Rhys Ifans), nekadašnjeg partnera njegovog oca. Dok se Spajdermen suočava sa Connorsovim alter-egom Gušterom, Peter će morati da donese važne odluke, iskoristi svoju moć i postane heroj. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Triler

glasova: 35






The Amazing Spider-Man (2012)

Žanr: Akcija, Triler

Uloge: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen, Sally Field

Režija: Marc Webb

Datum izlaska: 13. jun 2012.

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Čudesni Spajdermen predstavlja priču o Peteru Parkeru (Andrew Garfield), neprilagođenom srednjoškolcu koga su napustili roditelji dok je bio dete i ostavili da ga podižu ujka Ben (Martin Sheen) i ujna May (Sally Field). Poput većine tinejdžera, Peter pokušava da otkrije ko je i kako je postao to što jeste danas. Peter se takođe spaja sa prvom srednjoškolskom simpatijom Gwen Stacy (Emma Stone) i oni zajedno rešavaju probleme ljubavi, vezivanja i tajni. Kada Peter otkrije misterioznu tašnu koja je pripadala njegovom ocu, kreće da istražuje nestanak svojih roditelja, što ga dovodi u Oskorp i laboratoriju doktora Curta Connorsa (Rhys Ifans), nekadašnjeg partnera njegovog oca. Dok se Spajdermen suočava sa Connorsovim alter-egom Gušterom, Peter će morati da donese važne odluke, iskoristi svoju moć i postane heroj.

Slike iz The Amazing Spider-Man (2012) Slike iz The Amazing Spider-Man (2012) Slike iz The Amazing Spider-Man (2012) Slike iz The Amazing Spider-Man (2012)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti