Život je izgledao savršeno za Johna Brennana (Russell Crowe) sve dok njegova žena Lara (Elizabeth Banks) nije uhapšena zbog ubistva koje tvrdi da nije počinila. Tokom tri godine dok se nalazi u zatvoru, John pokušava da održi porodicu na okupu, odgaja sina i predaje na koledžu dok istovremeno svim silama pokušava da dokaže da je nevina. Posle odbijanja i poslednje žalbe, Lara postaje suicidalna i Johnu ostaje samo jedno rešenje: da izbavi ženu iz zatvora. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Drama, Romantika

glasova: 4






The Next Three Days (2010)

Žanr: Akcija, Drama, Romantika

Uloge: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson

Režija: Paul Haggis

Datum izlaska: 19. Novembar 2010

Zemlja: USA

SINOPSIS

Život je izgledao savršeno za Johna Brennana (Russell Crowe) sve dok njegova žena Lara (Elizabeth Banks) nije uhapšena zbog ubistva koje tvrdi da nije počinila. Tokom tri godine dok se nalazi u zatvoru, John pokušava da održi porodicu na okupu, odgaja sina i predaje na koledžu dok istovremeno svim silama pokušava da dokaže da je nevina. Posle odbijanja i poslednje žalbe, Lara postaje suicidalna i Johnu ostaje samo jedno rešenje: da izbavi ženu iz zatvora.

Slike iz The Next Three Days (2010) Slike iz The Next Three Days (2010) Slike iz The Next Three Days (2010) Slike iz The Next Three Days (2010)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti