Kada misteriozni događaj iz Zemljine prošlosti izbije u sadašnjost, to će izazvati rat na Zemlji tolikih razmera da sami Transformersi neće moći da nas spasu.
Autoboti Bumblebee, Ratchet, Ironhide i Sideswipe, predvođeni Optimusom Primom, saznaju za svemirsku letelicu sakrivenu na Mesecu. Počinje trka sa Deseptikonima ko će pre stići do letelice i otkriti njene tajne...i promeniti tok poslednje bitke Transformersa. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Avantura, Fantazija

glasova: 65






Transformers: Dark of the Moon (2011)

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija

Uloge: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel, John Torturro, Tyrese Gibson, Patrick Dempsey, Frances McDormand

Režija: Michael Bay

Datum izlaska: 23. jun 2011.

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Kada misteriozni događaj iz Zemljine prošlosti izbije u sadašnjost, to će izazvati rat na Zemlji tolikih razmera da sami Transformersi neće moći da nas spasu.
Autoboti Bumblebee, Ratchet, Ironhide i Sideswipe, predvođeni Optimusom Primom, saznaju za svemirsku letelicu sakrivenu na Mesecu. Počinje trka sa Deseptikonima ko će pre stići do letelice i otkriti njene tajne...i promeniti tok poslednje bitke Transformersa.

Slike iz Transformers: Dark of the Moon (2011) Slike iz Transformers: Dark of the Moon (2011) Slike iz Transformers: Dark of the Moon (2011) Slike iz Transformers: Dark of the Moon (2011)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti