Stiven Spilberg i Piter Džekson predstavljaju nam epsku avanturu Tintina, u kojoj ovaj nezasito radoznali mladi reporter, zajedno sa svojim vermin psom Sneškom otkriva brod koji nosi eksplozivnu tajnu. Uvučen u misteriju staru vekovima, Tintin se suočava s Ivanom Ivanovičem Saharinom, surovim zločincem koji veruje da je Tintin ukrao neprocenjivo bogatstvo povezano sa neustrašivim piratom Redom Rekamom. Ali uz pomoć svog psa Sneška, zajedljivog i za svađu uvek raspoloženog Kapetana Adoka i trapavih detektiva Tompsona i Tomsona, Tintin će obići pola sveta, nadmudriti sve neprijatelje i pobeći im u ovoj jurnjavi od koje zastaje dah, a čiji je cilj pronalaženje “Jednoroga”, potonulog broda koji možda krije ključ za ogromno bogatstvo…Ali i drevno prokletstvo. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Avantura, Animacija

glasova: 9






The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011)

Žanr: Avantura, Animacija

Uloge: Jamie Bell (Tintin)
Andy Serkis (Captain Haddock)
Daniel Craig (Red Rackham)
Simon Pegg (Inspector Thompson)
Nick Frost (Thomson)

Režija: Steven Spielberg

Datum izlaska: 23.12.2011

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Stiven Spilberg i Piter Džekson predstavljaju nam epsku avanturu Tintina, u kojoj ovaj nezasito radoznali mladi reporter, zajedno sa svojim vermin psom Sneškom otkriva brod koji nosi eksplozivnu tajnu. Uvučen u misteriju staru vekovima, Tintin se suočava s Ivanom Ivanovičem Saharinom, surovim zločincem koji veruje da je Tintin ukrao neprocenjivo bogatstvo povezano sa neustrašivim piratom Redom Rekamom. Ali uz pomoć svog psa Sneška, zajedljivog i za svađu uvek raspoloženog Kapetana Adoka i trapavih detektiva Tompsona i Tomsona, Tintin će obići pola sveta, nadmudriti sve neprijatelje i pobeći im u ovoj jurnjavi od koje zastaje dah, a čiji je cilj pronalaženje “Jednoroga”, potonulog broda koji možda krije ključ za ogromno bogatstvo…Ali i drevno prokletstvo.

Slike iz The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011) Slike iz The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011) Slike iz The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011) Slike iz The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011)



0   Spam
MaRe_Bre   (14.10.2013 10:14 PM) [Sadrzaj]
Film je jako dobar,a ovu "grafiku" kako da kazem,bolje nego u REAL LIFE

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti