Film je ljubavna priča koja sadrži 18 pesama Beatles-a i smeštena je tokom 60-tih turbulentnih godina kada su dominirali antiratni protesti, istraživanja uma i rock'n'roll. Jude (Jim Sturgess) i Lucy (Evan Rachel Wood) su par koji je zajedno sa malom grupom prijatelja i muzičara uvučen u antiratni pokret na čelu sa dr Robertom (Bono) i gospodinom Kniteom (Eddie Izzard). Uzburkane sile van njihove kontrole konačno razdvajaju mlade ljubavnike, prisiljavajući Judea i Lucy da uprkos svemu nađu put do pomirenja. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Drama, Romantika

glasova: 3






Across the Universe (2007)

Žanr: Drama, Romantika

Uloge: Evan Rachel Wood, Jim Sturgess, Joe Anderson, Dana Fuchs, Martin Luther McCoy

Režija: Julie Taymor (Frida, 2002.)

Datum izlaska: 9. septembar 2007.

Zemlja: SAD / Velika Britanija

SINOPSIS

Film je ljubavna priča koja sadrži 18 pesama Beatles-a i smeštena je tokom 60-tih turbulentnih godina kada su dominirali antiratni protesti, istraživanja uma i rock'n'roll. Jude (Jim Sturgess) i Lucy (Evan Rachel Wood) su par koji je zajedno sa malom grupom prijatelja i muzičara uvučen u antiratni pokret na čelu sa dr Robertom (Bono) i gospodinom Kniteom (Eddie Izzard). Uzburkane sile van njihove kontrole konačno razdvajaju mlade ljubavnike, prisiljavajući Judea i Lucy da uprkos svemu nađu put do pomirenja.

Slike iz Across the Universe (2007) Slike iz Across the Universe (2007) Slike iz Across the Universe (2007) Slike iz Across the Universe (2007)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti