Sedamnaestogodišnja Caroline Wexler (Kat Dennings) suočava se sa tinejdžerskom noćnom morom: njen otac i udovac preselio ih je u manji grad u sred nedođije. Kada Caroline shvati da nema ništa zajedničko sa gubitnicima iz svoje nove škole, ona se obraća jedinoj osobi koja pobuđuje njeno interesovanje - mladom i zgodnom profesoru, gospodinu Andersonu (Josh Lucas). Bizarni ljubavni trougao obrazuje se između Caroline, Andersona i simpatičnog, ali problematičnog drugara iz razreda (Reece Thompson). ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Drama, Romantika

glasova: 4






Daydream Nation (2010)

Žanr: Drama, Romantika

Uloge: Kat Dennings, Reece Daniel Thompson, Andie MacDowell, Josh Lucas, Rachel Blanchard, Ted Whittall

Režija: Michael Goldbach

Datum izlaska: 10.09.2010

Zemlja: Kanada

SINOPSIS

Sedamnaestogodišnja Caroline Wexler (Kat Dennings) suočava se sa tinejdžerskom noćnom morom: njen otac i udovac preselio ih je u manji grad u sred nedođije. Kada Caroline shvati da nema ništa zajedničko sa gubitnicima iz svoje nove škole, ona se obraća jedinoj osobi koja pobuđuje njeno interesovanje - mladom i zgodnom profesoru, gospodinu Andersonu (Josh Lucas). Bizarni ljubavni trougao obrazuje se između Caroline, Andersona i simpatičnog, ali problematičnog drugara iz razreda (Reece Thompson).

Slike iz Daydream Nation (2010) Slike iz Daydream Nation (2010) Slike iz Daydream Nation (2010) Slike iz Daydream Nation (2010)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti