Richard (Thomas Jane), Ron (Jeremy Piven), Jonathan (Rob Lowe) i Tim (Christian McKay) su kolege sa koledža koji se svake godine sastaju na nedelju dana da bi proslavili Timov rođendan i razgovarali o svojim životima. Na površini izgledaju kao tipični muškarci u četrdesetim godinama, sa karijerama, porodicama i odgovornostima. Ali, kao i kod većine ljudi, ispod se krije mnogo toga. Kako nedelja prolazi, stvari se izmiču kontroli: konzumiraju se planine droge, organizuju se žurke sa mlađim ženama.. Na ivici snaga, njihovo okupljanje dobija mnogo mračniji preokret. Kada se pomene obećanje iz prošlosti, njihovi životi će zauvek biti promenjeni. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Drama

glasova: 0






I Melt with You (2011)

Žanr: Drama

Uloge: Thomas Jane, Jeremy Piven, Rob Lowe, Christian McKay, Carla Gugino, Tom Bower

Režija: Mark Pellington (U2 3D, 2007.)

Datum izlaska: 26. januar 2011.

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Richard (Thomas Jane), Ron (Jeremy Piven), Jonathan (Rob Lowe) i Tim (Christian McKay) su kolege sa koledža koji se svake godine sastaju na nedelju dana da bi proslavili Timov rođendan i razgovarali o svojim životima. Na površini izgledaju kao tipični muškarci u četrdesetim godinama, sa karijerama, porodicama i odgovornostima. Ali, kao i kod većine ljudi, ispod se krije mnogo toga. Kako nedelja prolazi, stvari se izmiču kontroli: konzumiraju se planine droge, organizuju se žurke sa mlađim ženama.. Na ivici snaga, njihovo okupljanje dobija mnogo mračniji preokret. Kada se pomene obećanje iz prošlosti, njihovi životi će zauvek biti promenjeni.

Slike iz I Melt with You (2011) Slike iz I Melt with You (2011) Slike iz I Melt with You (2011) Slike iz I Melt with You (2011)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti