“Kad svane dan” je priča o penzionisanom profesoru muzike Miši Brankovu,koji pod neobičnim okolnostima otkriva svoje pravo poreklo.Na mestu gde je nekada bio nacistički logor za Jevreje u Drugom svetskom ratu,radnici slučajno pronalaze limenu kutiju sa dokumentima koju je daleke 1941. zakopao logoraš Isak Vajs.Profesor saznaje da su njegovi pravi roditelji Vajsovi koji su ga pre nego što su odvedeni u logor,dali na čuvanje prijateljima,porodici Brankov.U kutiji je i nedovršena muzička partitura pod nazivom KAD SVANE DAN,koju je komponovao logoraš Isak Vajs. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Drama

glasova: 2






Kad svane dan / When day breaks (2012)

Žanr: Drama

Uloge: Mustafa Nadarević, Predrag Ejdus, Meto Jovanovski

Režija: Goran Paskaljević

Datum izlaska: 24.12.2012

Zemlja: Srbija

SINOPSIS

“Kad svane dan” je priča o penzionisanom profesoru muzike Miši Brankovu,koji pod neobičnim okolnostima otkriva svoje pravo poreklo.Na mestu gde je nekada bio nacistički logor za Jevreje u Drugom svetskom ratu,radnici slučajno pronalaze limenu kutiju sa dokumentima koju je daleke 1941. zakopao logoraš Isak Vajs.Profesor saznaje da su njegovi pravi roditelji Vajsovi koji su ga pre nego što su odvedeni u logor,dali na čuvanje prijateljima,porodici Brankov.U kutiji je i nedovršena muzička partitura pod nazivom KAD SVANE DAN,koju je komponovao logoraš Isak Vajs.

Slike iz Kad svane dan / When day breaks (2012) Slike iz Kad svane dan / When day breaks (2012) Slike iz Kad svane dan / When day breaks (2012) Slike iz Kad svane dan / When day breaks (2012)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti