Snimljen prema istoimenoj drami Boba Glaudinija, rediteljski debi Philipa Seymoura Hoffmana je jednostavna priča o Jacku (Philip Seymour Hoffman), povučenom vozaču limuzine koji gaji sklonost ka marihuani i rege muzici. Jack upoznaje Connie (Amy Ryan) na sastanku na slepo koji je ugovorila Conniena koleginica Lucy (Daphe Rubin-Vega) a koja je udata za Jackovog najboljeg prijatelja i kolegu Clydea (John Ortiz). Dok se mladi par zbližava, skidajući slojeve nelagodnosti i nedostatka samopouzdanja, brak između Clydea i Lucy počinje da se raspada zbog Clydeove nesposobnosti da pređe preko incidenta koji se desio u prošlosti. U međuvremenu, Clyde daje Jacku časove plivanja kako bi odveo Connie na sastanak iz snova - vožnju brodićem po jezeru. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Komedija, Drama, Romantika

glasova: 4






Jack Goes Boating (2010)

Žanr: Komedija, Drama, Romantika

Uloge: Philip Seymour Hoffman, John Ortiz, Tom McCarthy, Amy Ryan, Daphne Rubin-Vega

Režija: Philip Seymour Hoffman

Datum izlaska: 23. januar 2010.

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Snimljen prema istoimenoj drami Boba Glaudinija, rediteljski debi Philipa Seymoura Hoffmana je jednostavna priča o Jacku (Philip Seymour Hoffman), povučenom vozaču limuzine koji gaji sklonost ka marihuani i rege muzici. Jack upoznaje Connie (Amy Ryan) na sastanku na slepo koji je ugovorila Conniena koleginica Lucy (Daphe Rubin-Vega) a koja je udata za Jackovog najboljeg prijatelja i kolegu Clydea (John Ortiz). Dok se mladi par zbližava, skidajući slojeve nelagodnosti i nedostatka samopouzdanja, brak između Clydea i Lucy počinje da se raspada zbog Clydeove nesposobnosti da pređe preko incidenta koji se desio u prošlosti. U međuvremenu, Clyde daje Jacku časove plivanja kako bi odveo Connie na sastanak iz snova - vožnju brodićem po jezeru.

Slike iz Jack Goes Boating (2010) Slike iz Jack Goes Boating (2010) Slike iz Jack Goes Boating (2010) Slike iz Jack Goes Boating (2010)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti