Robbie (Paul Brannigan) krišom posećuje porodilište da bi video sina, zaklevši se da dete neće imati tragičan život poput njegovog. Izbegavši zatvor za dlaku, data mu je poslednja šansa - dobrotvorni rad u gradu. Tako upoznaje Rhina (William Ruane), Alberta (Gary Maitland) i Moa (Jasmin Riggins), koji, kao i on, ne mogu zbog kriminalne prošlosti da nađu posao. Misleći da će im to pomoći u životu, odaju se piću. Ali, ne jeftinom vinu, već najboljem molt viskiju na svetu. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Komedija, Drama

glasova: 1






The Angels' Share (2012)

Žanr: Komedija, Drama

Uloge: Paul Brannigan, John Henshaw, Gary Maitland, Jasmin Riggins, William Ruane, Roger Allam

Režija: Ken Loach (The Wind that Shakes the Barley, 2006.)

Datum izlaska: 22. maj 2012.

Zemlja: Velika Britanija / Francuska / Belgija / Italija

SINOPSIS

Robbie (Paul Brannigan) krišom posećuje porodilište da bi video sina, zaklevši se da dete neće imati tragičan život poput njegovog. Izbegavši zatvor za dlaku, data mu je poslednja šansa - dobrotvorni rad u gradu. Tako upoznaje Rhina (William Ruane), Alberta (Gary Maitland) i Moa (Jasmin Riggins), koji, kao i on, ne mogu zbog kriminalne prošlosti da nađu posao. Misleći da će im to pomoći u životu, odaju se piću. Ali, ne jeftinom vinu, već najboljem molt viskiju na svetu.

Slike iz The Angels' Share (2012) Slike iz The Angels' Share (2012) Slike iz The Angels' Share (2012) Slike iz The Angels' Share (2012)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti