Godinu dana je prošlo od smrti njegovog brata Toma, a Jack (Mark Duplass) i dalje ne može da se oporavi. Kada napravi scenu na okupljanju povodom godišnjice smrti, Tomova najbolja prijateljica Iris (Emily Blunt) mu nudi da ode u njihovu porodičnu kolibu na usamljenom ostrvu da bi u usamljenosti pronašao utehu. Međutim, tamo nailazi na Irisinu sestru Hannu (Rosemarie Dewitt) koja se oporavlja od iznenadnog raskida sedmogodišnje veze i pronalazi utehu u Tomovom neočekivanom prisustvu. Jedna pijana noć završava se seksualnim činom, a da stvari budu još gore, ujutru ih zatiče Iris. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Komedija, Drama

glasova: 3






Your Sister's Sister (2012)

Žanr: Komedija, Drama

Uloge: Emily Blunt, Rosemarie DeWitt, Mark Duplass, Mike Birbiglia, Mike Harring

Režija: Lynn Shelton

Datum izlaska: 11. septembar 2011

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Godinu dana je prošlo od smrti njegovog brata Toma, a Jack (Mark Duplass) i dalje ne može da se oporavi. Kada napravi scenu na okupljanju povodom godišnjice smrti, Tomova najbolja prijateljica Iris (Emily Blunt) mu nudi da ode u njihovu porodičnu kolibu na usamljenom ostrvu da bi u usamljenosti pronašao utehu. Međutim, tamo nailazi na Irisinu sestru Hannu (Rosemarie Dewitt) koja se oporavlja od iznenadnog raskida sedmogodišnje veze i pronalazi utehu u Tomovom neočekivanom prisustvu. Jedna pijana noć završava se seksualnim činom, a da stvari budu još gore, ujutru ih zatiče Iris.

Slike iz Your Sister's Sister (2012) Slike iz Your Sister's Sister (2012) Slike iz Your Sister's Sister (2012) Slike iz Your Sister's Sister (2012)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti