Agenti FBI prate tim mađioničara koji su opljačkali banku za vreme svog nastupa. A, pri tom su plen podelili oduševljenim posetiocima! Vođa grupe je harizmatični Atlas (Jesse Eisenberg), a predstave u kojima dele ukradene pare uvek se izvode na drugim kontinentima.Specijalni agent Dilan (Mark Ruffalo) odlučan je u nameri da međioničare privede pravdi. Međutim, primoran je da radi sa agenticom Interpola - Almom (Melanie Laurent), u čije sposobnosti otvoreno sumnja. Nemoćan da pronikne u tajne mađioničara, Dilan se obraća stručnjaku Tadeušu (Morgan Freeman), nekoj vrsti "mađioničarskog mitbustersa". ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Triler

glasova: 13






Now You See Me (2013)

Žanr: Triler

Uloge: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Michael Caine

Režija: Louis Leterrier

Datum izlaska: 07.06.2013

Zemlja: USA

SINOPSIS

Agenti FBI prate tim mađioničara koji su opljačkali banku za vreme svog nastupa. A, pri tom su plen podelili oduševljenim posetiocima! Vođa grupe je harizmatični Atlas (Jesse Eisenberg), a predstave u kojima dele ukradene pare uvek se izvode na drugim kontinentima.Specijalni agent Dilan (Mark Ruffalo) odlučan je u nameri da međioničare privede pravdi. Međutim, primoran je da radi sa agenticom Interpola - Almom (Melanie Laurent), u čije sposobnosti otvoreno sumnja. Nemoćan da pronikne u tajne mađioničara, Dilan se obraća stručnjaku Tadeušu (Morgan Freeman), nekoj vrsti "mađioničarskog mitbustersa".

Slike iz Now You See Me (2013) Slike iz Now You See Me (2013) Slike iz Now You See Me (2013) Slike iz Now You See Me (2013)



0   Spam
ninamisko   (05.08.2013 7:14 PM) [Sadrzaj]
nece da se pokrene :((((

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti