Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 14

10 najgorih poklona za Dan zaljubljenih
Čokolade, bombonjere, kućni ljubimci i male stvarčice kao što su plišane mede i bejzbol palice zaboravite...Ako ne uspevate da obradujete svoju dragu, potrudite se da je bar mnogo ne razočarate. 

Planirate li da iznenadite vašu partnerku posebnim poklonom koji će opisati vašu ljubav, budite oprezni kako ne biste postigli suprotan efekat. S obzirom na to da muškarci i žene funkcionišu na potpuno drugačiji način, saznajte koji pokloni se nalaze na crnoj listi.

Zagrljaj 

Ako ste razgovarali sa partnerkom o poklonu za Dan zaljubljenih i saznali kako je ona skromna i ne želi ništa drugo osim vaše ljubavi, ne padajte na štosove. Najgore što možete da uradite je da se pojavite pred njenim očima praznih raširenih ruku spremnih na zagrljaj i poljubac. 

Knjiga za samopomoć 

  
Još jedan katastrofalni poklon koji vam u datom trenutku može zvučati šaljivo ili korisno, ali zapravo je potpuni promašaj kojim možete uvrediti partnerku. Radije nastavite potragu za novim, romantičnim poklonom.

Fejsbuk ljubavne aplikacije

Iako zvuči simpatično, nije nimalo romantično, već je reč o čistoj lenjosti. Ako vam je stalo do osobe, potrudite se i napravite malo više od dva klika mišem. 

Pokloni vezani za mršavljenje 

Zabranjeno područje u koje ne bi smeo ući nijedan muškarac. Kilogrami su vrlo osetljiva tema gotovo svake žene, pa ako ste i načuli kako bi ona želela da kupi CD sa vežbama Sindi Kraford ili odlične biljne tablete za mršavljenje uz koje dobijete i anticelulit kremu, verujte nam, to nije dar koji želi da vidi za Dan zaljubljenih. 

Kućni ljubimac 

 Živo biće je velika obaveza, koja zahteva mnogo brige i pažnje. Ako pre toga niste ozbiljno razgovarali s partnerkom o toj temi, ne budite neodgovorni jer papagaj, psić ili mačkica s velikom crvenom mašnom vrlo lako mogu završiti kao vaš ljubimac ili još gore u šinterskoj službi.

Kancelarijski pribor 

Ovu stavku nije potrebno detaljno objašnjavati, samo se setite reči: Ni u snu! Makazice, lepljivu traku, hemijske i flomastere kupite komšijskoj deci za školu, a ne partnerki za Dan zaljubljenih. 

Bombonjere 

  
 Bombonjere u obliku srca s natpisom "volim te” ili "potrebna si mi” već su izlizan dar koji govori: "Nisam se potrudio niti malo!”.

Iste pidžame od filca 

 Dan Svetog Valentina bi trebalo da bude romantičan, ali i strastven dan koji ćete dugo pamtiti. Mekane pidžamice ostavite za dvadeset i petu godišnjicu braka. 

Set za depilaciju 

 Ovaj poklon može biti vrlo uvredljiv. Dlakavost je uz kilograme ženin najgori neprijatelj i zato ga ne spominjite, posebno ne za vreme najromantičnijeg dana u godini. 

Šaljivi poklončići 

 Možda se vama i vašim prijateljima čini vrlo simpatično da partnerki poklonite palicu sa natpisom hrkomlat ili jastučić čiji zvukovi podsećaju na ispuštanje gasova, ali ovo je jedan od najgorih poklona za zaljubljene koji radije sačuvajte za svoje prijatelje ili neku drugu, manje romantičnu priliku. 
 (Lj. V. / Izvor: Zadovoljna.hr)


IZVOR


rogi
13.02.2013
2766
glasova: 6





0   Spam
Eye   (14.02.2013 6:43 PM) [Sadrzaj]
hehehe stvarnoooo :D Al  ne moj Bombonjeru dirat :/

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti