Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Mart » 31

Au, kakva poruka Juventusu pred LŠ: Bajern deklasirao HSV sa 9:2!
Bajern iz Minhena na impresivan način je poslao poruku Juventusu uoči duela u Ligi šampiona - Bavarci su savladali HSV sa 9:2! Borusija iz Dortmunda porazila je Štutgart na gostovanju sa 2:1, dok je Leverkuzen bio još ubedljiviji u gostima pobedom nad Fortunom od 4:1. Majnc i Verder podelili su bodove (1:1), dok je Hanover preko Rauša stigao do tri nova boda u meču sa Augzburgom (2:0). Šalke je rutinski savladao Hofenhajm sa 3:0, a Frajburg ekipu Menhengladbaha sa 2:0 u 27. kolu Bundeslige.

Strašni Bajern verovatno ni sam nije bio svestan šta je napravio još u prvom poluvremenu meča sa Hamburgerom pošto je vodio sa 5:0.

Trener Jup Hajnkes izveo je maestralan potez poslavši u vatru zaboravljenog Klaudija Pizara a ovaj mu se zahvalio sa četiri gola.

Još posle uvodnih golova Šaćirija i Švajnštajgera, golman HSV-a Rene Adler uvideo je da je poraz neminovan a posle prvog poluvremena, poželeo je da u njegovom timu makar nema Džefrija Brume koji je bio direktan krivac za šest pogodaka Bavaraca!

Što se srpskih internacionalaca Gojka Kačara i Slobodana Rajkovića tiče, prvi nije ni igrao, a drugi jeste poslednjih dvadesetak minuta.

Fudbaleri Bajerna moraće da sačekaju sledeći ili neki drugi vikend za proslavu titule prvaka Nemačke, pošto je Borusija iz Dortmunda pobedila u gostima Štutgart.

Bajernu je bilo potrebno da Dortmund odigra nerešeno ili izgubi na gostovanju u Štugratu, ali je slavlje Bavaraca odložio Robert Levandovski koji je u 83. minutu "milionerima" doneo radost.

Strelac prvo gola za goste bio je Pišcek u 29. minutu, dok je izjednačenje Štutgartu doneo Maksim u 61. minutu. Neven Subotić odigrao je svih 90 minuta za Borusiju.

Aktuleni prvak je zadržao četiri boda prednosti u donosu na Bajer Leverkuzen, koji je u Diseldorfu pobedio sa 4:1 ekipu Fortune.

Ubedljiv trijumf, doduše u završnici meča, zabeležio je Šalke protiv Hofenhajma (3:0), a uspešni su bili i fudbaleri Frajburga i Hanovera.

Majnc i Verder podelili su bodove, a u ovom duelu koji je završen rezultatom 1:1 za goste je igrao ceo meč Aleksandar Ignjovski.

IZVOR




Nikolakuzzz
30.03.2013
568
glasova: 1





0   Spam
aldyn   (31.03.2013 1:21 AM) [Sadrzaj]
Lako mogu osvojiti LP ;)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti