Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 24

Bajernova kaznena ekspedicija samlela Barselonu!
Prvi polufinalni meč Lige šampiona "nije" opravdao očekivanja, pošto je igrala samo jedna ekipa. Na terenu Alijanc arene u Minhenu postojao je samo Bajern, koji je nemilosrdno ponizio Barselonu sa čak 4:0 i bez obzira što predstoji revanš na Nou Kampu, Bavarci već mogu da razmišljaju o putu na Vembli i finalu.

Kada jedna Barselona primi četiri gola, kada golman protivničke ekipe bude besposlen skoro svih 90 minuta, kada je jedan Mesi potpuno nevidljiv, onda je jasno da se Bajern igrao.

Da, igrao onako kako to čini cele sezone, surovo, dominantno, kao da naspram sebe nisu imali katalonske čarobnjake, koji su magiju izgleda ostavili na Nou Kampu. Ni deo prepoznatljive tiki-take nisu prikazali na Alijanc areni, gde su Bavarci demonstrirali silu, totalni fudbal, mleli su od prvog do poslednjeg trena i više nego zasluženo pobedili.

Osvanulo je na kraju na semaforu 4:0, moglo je i više, a Mesi i družina nisu znali šta ih je snašlo. Akcije iz udžbenika, partija iz snova, osujećeni svi napadi rivala deo je onoga što su režirali izabranici Jupa Hajnkesa.

Mogla je mreža Valdeza da se zatrese već u drugom minutu da Roben nije bio sebičan kao što jeste, ali se kasnije iskupio. Kapitulirao je golman Barse u 25. minutu - posle kombinacije po desnoj strani, Roben je centrirao i pronašao Dantea na drugoj stativi, visoki štoper je glavom vratio na desnu stranu gde je bio Tomas Miler i započeo šou Bajerna.

Pre i posle toga čini se da je sudija Kasai bar jednom mogao da pokaže na penal, jer su rukom u svom šesnaestercu igrali i Pike i Dani Alveš, ali je mađarski arbitar ostao nem. Do odlaska na pauzu je Barsa nekako "preživela", da bi u nastavku doživela pravi debakl.

Novo igranje rukom, ovoga puta Bartre opet nije bilo dovoljno za penal, ali je Bajern to odmah kaznio posle kornera Robena. Miler je glavom spustio loptu do Gomeza, koji je možda bio u ofsajdu, ali Mario nije mario, već je povisio na 2:0.

Raspala se potpuno igra gostiju, iako ni do tada nije bila na nivou, ređale su se šanse Riberija i Robena, koji se u 73. minutu ipak upisao u strelce. Sevnula je kontra, u glavnoj ulozi bio je tandem "Roberi", Miler je košarkaški rečeno napravio blok i zaustavio Albu, a Holanđanin se ušetao do Valdeza i lako ga nadmudrio.

Za mnoge nestvarnih i konačnih 4:0 usledilo je devet minuta pre kraja. Nisu Katalonci imali rešenje za novu kontru, Riberi je izbacio Alabu na levoj strani, a on pronašao Milera na petercu koji je postigao drugi i sigurno obeležio ovaj meč, pošto je asistirao Gomezu i omogućio prodor Robenu kod trećeg pogotka.

Veče iz snova i veliko slavlje usledilo je posle poslednjeg zvižduka sudije Kasaija.

IZVOR




Nikolakuzzz
23.04.2013
1067
glasova: 8





0   Spam
Nikolakuzzz   (24.04.2013 1:53 PM) [Sadrzaj]
Prekinite da se raspravljate :) Utakmica je gotova. Rezultat 4:0. To su fakti :D ne vidim sto bi se tukli zbog toga :) Cekamo izuzetni revans :)

+2   Spam
Hectore   (24.04.2013 6:40 AM) [Sadrzaj]
Ja sam iskreno od srca navijao za Bajern...prvi priliku Robena bas sam se napsovao...onda 2 cista igranja rukom u kaznenom prostoru nije svirano ili okarakterisano kao penal...a ruka nije bila uz telo...tako da je sudija ostetio bajern bar sigurno 2 penala...
Bajern iako po meni mnogo bolji Postigao 2 gola iz offsajda...mislim sudija je usro utakmicu samo tako...dovedu neke levate da im sude ovako jake utakmice to je cista glupost
Mesi bio povredjen cak i ako i ako nije trebace malo vremena da se vrati u top formu...a i teren je bio vlazan sto mnogo vise odgovara Bajernu nego Barsi
Sve u svemu Drago mi je za pobedu Bajerna jer onolika dominacija Barse u proslim sezonama postala je bila monotona i dosadna
@Hitman...care nema potrebe da govoris nekome sta on zna a sta nezna...ovo je forum a nikoga licno neznas...a i svi mi imamo neko svoje misljenje...e ljudi smo jedino ako mozemo da postujemo razlicita misljenja...Zamisli kad bi svi razmisljali i radili iste stvari kakav bi to svet bio...

+1   Spam
badule   (24.04.2013 4:12 AM) [Sadrzaj]
Bajern je bio bolji - de fakto .
Barca je imala lošu ekipu ,loš dan... -de facto .
Messi je povređen i mora da se pazi ,a i oštro su ga čuvali...
Niko ne može reći da je Messi daleko od najboljih igrača kada su ga u više navrata i stručnjaci i sami fudbaleri birali za najboljeg .
Ako je Barca popila 4 komada ,mogu i bavarci popiti isto toliko... -igra se još jedared ,zar ne?
Nidžo ,brate ,ubaci video sa najzanimljivijim detaljima pa da svi zajedno procenimo sporne situacije .
I svako ko prati fudbal zna koliko špancima ne leži nemačka igra .
Čini mi se da je odbrana prečesto dozvoljavala velikom broju bavaraca da borave u šesnaestercu... Bilo ih je i po 7-8 u istom prostoru ,što dovoljno govori da se nisu bojali messija ni ostalih napadača Barce nimalo .
I da ,i ja više volim kako Barca igra i navijam za njih . :)
Viva Barca !

-1   Spam
Kobra   (24.04.2013 0:46 AM) [Sadrzaj]
Curo ne znas ti sta je fudbal,zbog cega on igra ako je povrjedjen zar silna Barselona nema zamjenu ? 

Od njega necu nista vec ne mogu vise da slusam da je najbolji na svijetu a nije ni blizu najboljih.

Sudije ne mogu sve da vide sta se desava po terenu,a zar nije trebalo biti dva penala za Bajern ? Jesu malo krivi,ali ako se gleda sa njihove tacke gledista tu je bilo po 7 ili 8 igraca cak i vise tako da nema sanse da se nesto vidi u toj guzvi.

+1   Spam
Barca1899   (24.04.2013 1:10 AM) [Sadrzaj]
Ja da ne znam, i da ne pratim ne bi A rekla.. Igra zato sto je zelio da igra, ako si gledao ut,mogo si vidjet da ga je koljeno mucilo.. A mogo si vidjet i kakava nam je odbrana bila,zato sto su svi na klupu povrijedjeni.

Uostalom,ti kao - znalac fudbala, ne mozes za njega da kazes da nije najbolji.. Sve sto je on ucinio do sad, meni totalno opravdava njegovu poziciju. Ne moze niko rec,nakonto 1 tekme da on nije to sto jeste. To sto ti njega vec ne mozes svarit,e to je vec druga stvar.. 

O sudijama vise necu da komentarisem, sve sam vec rekla.

0   Spam
Kobra   (24.04.2013 7:31 AM) [Sadrzaj]
Ko jos povrjedjen igra wtf to je samo izgovor da kazu da nije mogao da igra.

Jos je utakmica bilo da on nema nit jedan jedini sut prema golu kao ni primljenu loptu to je stvarno jadno za najboljega na svijetu.

0   Spam
Barca1899   (24.04.2013 0:05 AM) [Sadrzaj]
Ovako,da ne duzim.. Valdes kriv,tu nema polemike. Prvi go,Valdesova greska, 2 go- ofsajd, 3 go- cist faul, i 4 go- tu stv nemam komentar.
Ruku na srce ut i nije bila neka, mi se nismo pokazali,ali nije ni Bajern briljirao.. Barem je to neko moje licno misljenje :)

0   Spam
Kobra   (23.04.2013 11:01 PM) [Sadrzaj]
Messi je pokazao kako se igra u najtezim situacijama i porotiv najacih klubova. :D

+1   Spam
Barca1899   (24.04.2013 0:03 AM) [Sadrzaj]
Messi se btw jos nije oporavio u potpunosti, i ja jednostavno ne razumijem sto oces ti od njega klinac?

+1   Spam
Bosankaaa   (23.04.2013 10:59 PM) [Sadrzaj]
Nismo se dokazali jbg... Bili su bolji.. Svaka cast Bavarcima... AL sramotno sudjenje.. drugi i treci go neregularni.. al eto ni to ne moze opravdati onako losu igru.. :( I trenera koji tek u 82 minuti vrsi prvu izmjenu...

+1   Spam
Nikolakuzzz   (23.04.2013 11:01 PM) [Sadrzaj]
I penale :p koje nisu sudjeni :p

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti