Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Maj » 1

Barsa bez Mesija i utešnog gola, Bajern nemilosrdan i u revanšu za nemačko finale!
Bajern je bio nemilosrdan u Barseloni kao i u Minhenu, i rutinski je potvrdio dominaciju ne samo u ovom dvomeču, nego u polufinalnom nemačko-španskom okršaju u Ligi šampiona! Pobedivši sa 3:0, bavarski tim je sa ukupnih 7:0 ostvario plasman u finale najelitnijeg evropskog takmičenja, u kom će odmeriti snage sa bundesligaškim velikim rivalom, Borusijom iz Dortmunda 25. maja u engleskom hramu fudbala, stadionu Vembli.

Tito Vilanova je pre meča rekao da nije čudno što tim zavisi od Lionela Mesija jer je najbolji igrač na svetu - ali njega nije uvrstio u startnih 11, ceo meč je argentinski as odgledao sa klupe. Istini za volju, nije bio produktivan u prvom meču, ali je njegovo izostavljanje iz postave samo olakšalo posao Bajernu u odbrani, a u napadu, individualne bravure Robena i Riberija nanele su novi poraz Vilanovinom timu.

Početno odmeravanje snaga donelo je ravnopravnu igru, nije bilo velikih šansi već poluprilika, koje su uglavnom sputavala pogrešna rešenja u napadu ili pravovremeni blokovi i intervencije u defanzivi. Roben je upropastio jednu šansu lošim pokušajem driblinga, ali to nije uspeo da kazni Ćavi u 27. minutu, kada je Barsa imala šansu utakmice za domaći tim. Posle jednog ubacivanja Fabregasa, lopta je došla do veziste domaćih, koji je sa oko pet metara poslao loptu iz voleja visoko preko prečke.

Prvo poluvreme završeno je najnepopularnijim rezultatom, ali samo posle pet minuta nastavka sve nade i najoptimističnijih u bilo kakav čudesni scenario raspršio je Roben. Ispravio je grešku posle nekoliko loših odluka u prvom poluvremenu, i lepim driblingom poslao loptu u mrežu za ukupnih 5:0.

Agoniju Barse produžio je Pike, koji je autogolom posle ubacivanja Riberija uvećao vođstvo gostiju u 72. minutu. Samo četiri minuta kasnije, novi hladan tuš za Kamp Nou doneo je Riberi prodorom u kom je iza sebe ostavio tri igrača domaćih, i poslao loptu ka Mileru. On je bio najviši u skoku, Valdez je statirao na liniji, pa Bajern sa ukupnih 7:0 odlazi na Vembli.

Najveće poniženje Barselone u Ligi šampiona su u poslednjih pola sata sa klupe gledali svi stvaraoci njenih dosadašnjih uspeha. Vilanova je zamenio Ćavija i Inijestu, a bilo je jasno da Mesi niti će dobiti šansu, niti ima svrhe za tom izmenom.

IZVOR


Nikolakuzzz
01.05.2013
575
glasova: 3





0   Spam
aco_gameR   (01.05.2013 11:06 PM) [Sadrzaj]
Fudbalska lekcija retardima iz Katalonije.

-2   Spam
Ammir   (01.05.2013 11:11 PM) [Sadrzaj]
Retardi osvojili sve. lol Bayern ne ove godine jak. :)

Real je realno trebao da prodje ,al' kasno se sjetili da damo gol. :)

+1   Spam
Ljubo@   (01.05.2013 11:52 PM) [Sadrzaj]
Bayern* :p Bayer je iz Leverkuzena hehe
A Realu se znalo, pa nebi balo dao devojku heheheheh :D

0   Spam
Ammir   (03.05.2013 9:37 AM) [Sadrzaj]
hehehe , greska u tipkanju. lol
Nebi dao , al' opet je co'ek izgubio. :D

+1   Spam
Unique   (02.05.2013 4:40 PM) [Sadrzaj]
Nemoj da si smesan za real... kapiram kompleksi i to jer si navijac ali dortmund ih je samleo, ne samo taj dvomec vec i u grupi kad su igrali. A ovaj poslednji mec su takodje 2 cista gola mogli da daju i imali tokom cele utakmice dobre sanse, real su zesce ukenjala ta dva gola, pogotovo drugi. Onaj ko nije gledao, rekao bi da je real bio blizu pobede i prolaska ali onaj ko je gledao zna da je daleko bio jako :)

0   Spam
Ammir   (03.05.2013 9:34 AM) [Sadrzaj]
Svaka cast BvB , al' realno Real je bio bolji u drugoj utakmici. Sreca jeste bila na nasoj strani, precka Lewe i onaj fail Gundogana. Al' sta je tu je. :)
U grupnoj fazi je BvB bio bolji , kao i u prvoj tekmi. :) To stoji!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti