Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Septembar » 30

Beskućnik za četiri nedelje naučio da programira
Programer Patrik Mekonlog je pre nekoliko nedelja započeo zanimljiv eksperiment u pokušaju da "spase" jednog beskućnika i skloni ga sa ulice.

Svakog dana kada je išao na posao, ovaj dvadesettrogodišnji programer sretao je jednog beskućnika, samo par godina starijeg od njega "na kojem se videlo da je završio tu sticajem nesrećnih događaja, te da ima želju da se izvuče".

Tada je došao na ideju da mu ponudi dve opcije. Da dođe sutradan i donese mu 100 dolara ili da mu donese tri knjige o programiranju i jeftin laptop da na njemu vežba.

Beskućnik se zove Leo i pristao je da nauči da programira.

- Mogao sam da uzmem 100 dolara i da živim od toga nedelju dana, ali kada mi je ponudio računar i mogućnost da nešto korisno uradim za sebe. Nije kao da nemam vremena da učim - našalio se Leo, koji je radio u osiguravajućoj kući, ali je dobio otkaz i zbog određenih dugova se našao na ulici.

Mekonlog je ispričao da nije imao nikakve loše namere, niti da se ponaša nadmeno već je se vodio izrekom "daj čoveku ribu i nahranićeš ga za dan, nauči čoveka da lovi ribu i nahranićeš ga za ceo život".

Svakog radnog dana Patrik se nalazi sa Leom i sat vremena prolaze osnove programiranja. Mekonlog mu je obezbedio bežični internet, a bateriju laptopa dopunjuje u obližnjim restoranima i hotelima.

Njih dvojica su već počeli da rade na svojoj aplikaciji, ali nisu želeli da govore o čemu se radi pošto je još uvek u fazi razvoja. Nadaju se da će je završiti uskoro, kao i da će uspeti da zainteresuju velike kompanije.

IZVOR




Ammir
30.09.2013
632
glasova: 3





0   Spam
MaRe_Bre   (01.10.2013 12:04 PM) [Sadrzaj]
Naravno,da je naucio,tako treba !

0   Spam
intimenfrizuren   (30.09.2013 8:04 PM) [Sadrzaj]
eee,to je cika covek,svaka cast,izaberi teiz ai laski put i ucini svoj zivot daleko jednostavnijim kao rso tje programiranje...ja sma zavrrsio progrmairanje i zsittu podataka,ali to ej tajna i drug aprica ali i to ej slicnost s aovom pricom,nisma beskucnik ali i jesam,beskucnik sam u intimnim vecerima kada sam sjedim n a wc solji i umesot da sjeidm i slusam beozbrzane reci n svom ramenu i po vratu i po iz ausiju i niz obraz eodk mi curi njena erotska rec koaj izlazi iz nejnih valznih usana, dok me podilazi sexualna jeza i erotski adrenalin i d agledam malo u sijalicu malo u gole grudi,ja blejim u plocicce neke cudne nidj eveze oker boje,ponekad u papait marke toalet a cesto i u peskire na ves masini koji su sexy kao sto je i moja babab imaal grudi kao da vice poal bandere za sobom,i tako eto divan je ovo tekst,svka cast onom tko g aje psotavi,cek da vidim ko je to uradio..Ammire care,samo nastavi ovako :)))

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti