Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 28

BIKINI RIJALITI NA BRODU: Pink pokreće novi šou posle "Farme" (FOTO)
Novi rijaliti ružičaste televizije "Krstarenje" trajaće dva meseca. Šou će biti organizovan na brodu koji će kružiti Jadranskim morem i okupiće seksi devojke i zgodne momke iz regiona


ČEKA NAS VRUĆE RIJALITI LETO! Nakon “Farme”, koja će se završiti krajem juna, Pink će pokrenuti novi program ovog tipa pod nazivom “Krstarenje”. Kako ekskluzivno saznajemo, novi rijaliti ružičaste televizije trajaće dva meseca (od 1. jula do 1. septembra), a letnji šou, u kom će se oprobati zgodne bikini cice, biće organizovan na velikom brodu koji će kružiti Jadranskim morem.



Takmičari u rijalitiju “Krstarenje” biće atraktivne devojke i mladići iz regiona. Osoba koja bude eliminisana iz rijalitija moraće da napusti ovo plovno vozilo.


- Posle “Farme”, televizija Pink priprema novo iznenađenje ljubiteljima rijaliti programa. “Krstarenje” je letnji šou-program, u kom će se tokom dva meseca boriti devojke i mladići iz regiona. Produkcija još razmišlja da li da učesnici rijalitija budu isključivo VIP ličnosti ili osobe koje nisu poznate javnosti. Takođe, postoji varijanta da imamo “miks” poznatih i nepoznatih ličnosti u ovom rijalitiju. U svakom slučaju, očekuje nas prava zabava tokom leta, i verujemo da će gledaoci biti zadovoljni..

Inače, prema saznanjima , produkcija ovog šoua još traži brod na kom će se održati dvomesečno takmičenje. Njihova prva želja bio je čuveni brod “Galeb”, ali kako on nije na raspolaganju, televizija Pink moraće da potraži novo plovno luksuzno vozilo.



Kao što je to slučaj sa “Farmom”, rijaliti šou-program “Krstarenje” će se tokom celog dana prikazivati na programu Pink Reality i biće dostupan svima koji kod svojih kablovskih operatera budu zatražili da im se besplatno pusti novih 30 Pinkovih kanala, dok će redovne dnevne emisije i ukjučenja biti na prvom kanalu Pinka.

Da podsetimo, televizija Pink je tokom postojanja prikazivala nekoliko veoma gledanih rijaliti programa. Osim “Farme”, na ružičastoj televiziji mogli smo da gledamo šou “Dvor”, zatim “Akademiju debelih”, kao i VIP izdanje “Velikog brata”.

Pored “Krstarenja”, na Pinku ćemo ovog septembra gledati i mužičko takmičenje “The Voice”.

IZVOR


Bosankaaa
28.04.2013
801
glasova: 0





0   Spam
nnnemanja   (28.04.2013 7:02 PM) [Sadrzaj]
Sto ce ovde sexa da bude :D vise nego an farmi i velikom bratu :D.

+1   Spam
Lap-T0P   (28.04.2013 1:38 AM) [Sadrzaj]
a kad che bit real Forno rijaliti ? :D

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti