Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Septembar » 28

Bod za Murinja protiv Totenhema, klubovima iz Mančestera ni toliko!
Fudbaleri Totenhema i Čelsija podelili su bodove u šestom kolu Premijer lige pošto su na "Vajt Hart Lejnu" remizirilali 1:1. "Pevci" su poslednjih devet minuta utakmice igrali sa igračem više, jer je Fernando Tores zaradio drugi žuti karton, pa je morao da napusti teren. Ipak, iznenađenja dana desila su se malo kasnije: oba mančesterska kluba doživela su poraze, Junajted od VBA sa 2:1, a Siti od Aston Vile posle preokreta sa 3:2.

Totalno konfuzan početak Čelsija, bez organzivanog napada, kažnjen je u 19. minutu posle serije naleta domaćeg tima. Eriksen je prošao po desnoj strani, ubacio loptu u sredinu šesnaesterca "plavaca" gde je Gilfi Sigurdson uspeo da nekako sačuva loptu pored Džona Terija, a zatim je pošalje u levi ugao portivničkog gola za vođstvo Totenhema.

Nastavio je domaći tim i dalje da pritiska odbranu Čelsija, dok su gosti pokušavali retkim napadima i prekidima da ugroze Lorisa, ali im to nije pošlo za rukom u prvom poluvremenu.

Znali su "pevci" da su slobodni udarci najveće oružje gradskog protivnika, ali nisu uspeli da u 65. minutu dobro isprate centaršut Huana Mate koji je pronašao samog Terija, pa je to bila dobitna kombinacija za izjednačenje.

U 81. minutu Tores dobija drugi žuti karton i ostavlja svoje saigrače na cedilu da se brane do kraja utakmice. Ipak, iz nekoliko pokušaja sa distance Totenhem je samo zapretio, ali ne i zatresao mrežu Čeha, pa je ishod ostao nerešen na kraju susreta.

Mančester junajted je posle debakla od gradskog rivala Sitija još jednom razočarao svoje navijače, ovaj put partijom na Old Trafordu. Poraženi su "đavoli" od Vest Bromviča sa 2:1, i to zahvaljujući efektnim golovima Amalfitana i Berahina. Prvo se Amalfitano stuštio u šesnaesterac Junajteda, iskoristio je kiks Ferdinanda koji nije igrao u tandemu sa Vidićem, i postigao gol za šok na Trafordu.

Samo tri minuta kasnije izjednačio je Runi iz slobodnog udarca, ali novi "hladan tuš" za Mojesa bio je oštar šut po zemlji Berahina, neodbranjiv za De Heu. Od 67. minuta je pokušavao branilac titule da dođe makar do boda, ali je VBA odneo sav plen sa gostovanja.

To nije uspeo da učini i Mančester siti, koji je u Birmingemu poražen od Aston Vile, i to posle preokreta. Imali su "građani" 2:1 od 57. minuta zahvaljujući golovima Džeka i Turea posle kornera, ali je dvominutni "blickrig" bio koban za tim Pelegrina.

Bakuna je prvo iz slobodnog udarca poslao loptu u gornji levi ugao, a Hart je mogao samo da je isprati pogledom. Praktično prvi napad domaćina doneo je prednost Aston Vili, i to zahvaljujući kiksu štoperskog tandema Kompani - Nastasić, koji je propustio loptu ka golu, a Vajman ju je samo ćušnuo preko linije za veliko oduševljenje na Vila Parku.

Na meču Sautempton - Kristal Palas, mreže su mirovale u prvih 45 minuta, a domaćini su rešili pitanje pobednika na početku nastavka. Do 50. minuta, Osvaldo i Lamber su rešili pitanje pobednika, pa je Sautempton slavio sa 2:0. Na meču Hal - Vest Hem navijači nisu uživali u golovima, viđen je samo jedan, i to iz penala za Hal, koji je uspešno izveo Brejdi za konačnih 1:0.

Fulam je dočekao Kardif koji je od 12. minuta vodio golom Kokera, a u 41. minutu, Kačaniklić je morao da napusti teren, a umesto njega je u igru ušao Ruiz, koji je doneo izjednačenje londonskom timu pred odlazak na odmor. Delovalo je do 90. minuta da će doći do podele bodova, ali ih je Mač tad pogotkom odneo u Kardif.

IZVOR


Nikolakuzzz
28.09.2013
422
glasova: 0





0   Spam
intimenfrizuren   (29.09.2013 11:06 PM) [Sadrzaj]
Arsenal

0   Spam
intimenfrizuren   (28.09.2013 8:58 PM) [Sadrzaj]
bezze,ja volim vaterpolo u vodi :)

0   Spam
Bosankaaa   (28.09.2013 7:54 PM) [Sadrzaj]
Eto Pelegrini pa ti vadi iz igre dva najbolja igraca na terenu  Nasria i Dzeku lol odma nakon tih izmjena su i primili dva gola...

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti