Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Februar » 6

Čarke obeležile madridski derbi, autogolovi pogurali Real i Barsu ka finalu Kupa
Sukobi igrača, autogolovi i ubedljiva pobeda Reala nad Atletikom od 3:0 na "Santjago Bernabeuu" obeležili su prvi polufinalni meč Kupa kralja, dok je Barselona pred svojim navijačima bila bolja od Sosijedada sa 2:0. Revanš utakmice na programu su sledećeg utorka i srede.

Sevale su varnice na svakom koraku između gradskih rivala i gledali su da isprovociraju jedni druge u svakom trenutku. U centru pažnje najpre su bili Dijego Košta i Pepe, nijedan njihov duel nije mogao da prođe bez smirivanja od strane sudije, a "kraljevići" su se, kad god su bili u prilici, trudili da zakače napadača Atletika.


Gaženje i saplitanje sa leđa je bilo neizbežno, što je najčešće osetio upravo Košta, ali i Ronaldo, da bi posle na scenu stupili Serhio Ramos i Godin, pa je u svakom momentu pretilo isključenje nekom od aktera i pravo je čudo kako niko nije dobio crveni karton.



Čarke i inicijativa Reala potpuno su obeležili prvi meč polufinala Kupa kralja, a Atletiko će morati u revanš da juri čak tri gola zaostatka i pored toga što je Kristijano 29. rođendan obeležio vrlo slabom partijom, koju su prikazali i gotovo svi igrači u crveno-belom.

Poveli su izabranici Karla Anćelotija u 17. minutu kada je Pepe snažno šutirao iskosa sa desne strane i uz pomoć Insue, koga je lopta zakačila i promenila pravac, prevario Kurtou.



Belgijski čuvar mreže je matiran i u 57. minutu kada je Di Marija, možda i najbolji igrač meča, sjajno proigrao Hesea Rodrigeza a on špicem gurnuo loptu pored golmana rivala i na najbolji način nastavio da odmenjuje povređenog Gereta Bejla.

Tačku na ubedljiv trijumf stavio je upravo Di Marija, ali isto kao Pepe uz pomoć rivala, jer je lopta zakačila Mirandu prilikom njegovog udarca u 73. minutu, pa je štoper Atletika naterao svog golmana da kapitulira treći put.

Uzbidljivo, ali ne i tako burno, bilo je na Nou Kampu, gde je Barselona sa 2:0 savladala Sosijedad, ali je sve moglo da bude drugačije, da je dosuđen penal za goste iz San Sebastijana u samom finišu prvog poluvremena.

Maskerano je povlačio Karlosa Velu u gol šansi, "zaključao" ruku ubojitog napadača u svom kaznenom prostoru, ali je sudija, čini se neopravdano ostao nem, a Katalonci su u sledećem napadu došli do vođstva kada je Serhio Buskets zatresao mrežu.



Nedosuđen penal najviše je iznervirao Injiga Martineza koji je zbog burnog proteska zaradio direktan crveni karton, pa je ostavio saigrače na cedilu. Brojčani slabiji igrači Sosijedad nisu uspeli da izbegnu poraz, a revanš su sami sebi zakomplikovali komičnim autogolom u šta i sami možete da se uverite.



IZVOR


Ammir
06.02.2014
526
glasova: 1





+1   Spam
Ammir   (06.02.2014 11:09 AM) [Sadrzaj]
Smijesna ova spanska liga vise, sudije corave na sve strane.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti