Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Januar » 20

Eto muka Junajtedu, Vidić pocrveneo u derbiju, Matić i Ivanović se radovali
Fudbaleri Čelsija lako su rešili derbi sa Mančester junajtedom u svoju korist, pošto su slavili sa 3:1 zahvaljujući het-triku Samjuela Etoa Neuspeh je zapečatio Nemanja Vidić crvenim kartonom u sudijskoj nadoknadi, dok su se na drugoj strani trijumfu radovali Branislav Ivanović i Nemanja Matić koji je drugi put debitovao za "plavce", u 22. kolu Premijer lige.

Iako su puleni Dejvida Mojesa ušli bolje u meč pošto je Jang već u trećem minutu imao zicer, sve zamisli trenera Junajteda počele su da se ruše od 17. minuta, a Žoze Murinjo je pravi potez napravio odlukom da u špicu zaigra Eto, a ne Tores.


Kamerunac je rešio meč na Stamford bridžu za 49 minuta i postao tek četvrti igrač, posle Lukakua, Kujta i Bentekea, koji je dao het-trik Junajtedu.

Najpre je u 17. minutu prošao po desnoj strani i uz pomoć Kerika, koga je lopta zakačila na putu do mreže, pogodio gornji desni ugao. Nije Čelsi blistao, ali je u najgorem trenutku po goste, pred sam kraj poluvremena udvostručio prednost.



Kejhil je ostao usamljen na desnoj strani posle prekida i lako je pronašao kamerunskog napadača ispred peterca koji je matirao De Heu. Isti akteri bili su u glavnim ulogama i četiri minuta po povratku sa pauze. Štoper "plavaca" je bio najviši u skoku posle kornera sa desne strane, golman Junajteda je samo kratko odbio loptu i servirao Etou het-trik.

Sve što su "crveni đavoli" uspeli je da preko Ćićarita Hernandeza ublaže poraz, koji je najteže pao kapitenu Vidiću, jer je u pred sam kraj brutalno srušio Azara na sredini terena i zaradio direktan crveni karton.

U redovima pobednika je Bane Ivanović je odigrao ceo meč, dok je Nemanja Matić upisao prvi nastup po dolasku iz Benfike i u 86. minutu zamenio Vilijana.



otenhem je rutinski su savladao Svonsi u gostima sa 3:1, a najzaslužniji za pobedu "pevaca" bio je Emanuel Adebajor sa dva pogotka. Poveli su u 35. minutu nakon centaršuta Kristijana Eriksena koji je pronašao Adebajora, a napadač londonskog tima glavom lagano savladao Tremela.

Svonsi je uspeo u nekolko navrata da odgovori, ali je u 54. minutu već gubio sa 2:0 nakon prodora Kajla Vokera pošto je bek ubacio loptu u peterac gde se isprečio štoper "labudova" Čiko, te prevario svog čuvara mreže i postigao autogol.

Šah-mat je "udaren" u 71. minutu, a glavnu ulogu ponovo je odigrao Adebajor koji je iskoristio dobar pas Denija Rouza i drugi put se upisao u listu strelaca na susretu u Velsu.

Domaća ekipa je do kraja utakmice uspela da postigne počasni pogodak u 79. minutu nakon što je Roland Lamah uposlio Vilfreda Bonija, a ofanzivac Svonsija poslao loptu pored desne stative.

IZVOR


Ammir
20.01.2014
545
glasova: 1





0   Spam
Ammir   (22.01.2014 3:13 PM) [Sadrzaj]
27 godina uspjeha netalo u 6 mjeseci!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti