Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Septembar » 18

Frizura ga spasava od saobraćajnih kazni!
Neobična frizura koju bajker Zvonko Paunović ima na vozačkoj dozvoli redovno zasmejava saobraćajnu policiju, pa ga puste samo sa opomenom

Bajker Zvonko Paunović Mance iz Rečice kod Petrovca na Mlavi uverio se da nije uvek dobro očešljati se pre fotografisanja, jer neobična frizura može doneti nenadane pogodnosti. Takva frizura na fotografiji sa njegove vozačke dozvole redovno zasmejava saobraćajnu policiju, pa Mance od njih dobija samo opomene.

- Kad sam krenuo u policiju po vozačku, na glavi sam imao zimsku kapu. Čim sam ušao, počeo sam da flertujem sa službenicom na šalteru. Izgleda da joj se to baš nije dopalo, pa mi, za kaznu, nakon što sam skinuo kapu, nije skrenula pažnju na frizuru – priča Mance.

Iako je bio nezadovoljan kad je kasnije video fotografiju u vozačkoj, ubrzo je shvatio da mu je ona prednost na drumovima.

- Čim vide moju vozačku, saobraćajni policajci krenu da se smeju, jer kažu da ovakvu frizuru još nisu videli na nečijem dokumentu. Tako oraspoloženi, ne napišu mi kaznu, već me puste samo s opomenom – kaže Mance. On napominje da pripada savesnim vozačima i da, zajedno sa članovima udruženja bajkera “Rečički dragulji”, čiji je idejni tvorac, izuzetno ceni rad i značaj saobraćajne policije.

Zbog toga sve njih, kao i ostale građane, poziva da budu gosti na njihovom moto-skupu, koji se u subotu održava u Rečici.

- Na programu su defile do Ramske tvrđave, voženje ručnih kolica sa partnerkom u njima, izbor najlepšeg i najružnijeg motora i koncerti rok-bendova. Za ručak će bit pasulj i gulaš, a za “užinu” praseće i jagnjeće pečenje – najavljuje ovaj “miljenik” saobraćajne policije.

IZVOR


Unique
18.09.2013
3346
glasova: 11





0   Spam
intimenfrizuren   (19.09.2013 11:59 PM) [Sadrzaj]
super

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti