Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 3

I to se dešava: Ronaldo "junak" pobede Granade, auto-golom srušio Real!
Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo auto-golom je odlučio duel Granade i Reala u 22. kolu Primere, u okviru kojeg su fudbaleri Osasune savladali Seltu sa 1:0, Hetafe je preokretom srušio Deportivo sa 3:1, dok je Espanjol dobio Levante sa 3:2.



Nije redak slučaj da jedan od najboljih fudbalera današnjice postigne odlučujući gol, ali da bude centralna figura zahvaljujući pogotku u sopstvenu mrežu...e to je već nešto drugo.

Ovaj maler dogodio se Portugalcu Kristijanu Ronaldu koji je obeležio duel Reala sa Granadom postizanjem efektnog auto-gola u 22. minutu utakmice.

Ronaldo je bio spreman da odbrani svoj gol posle kornera domaćina, ali je zahvatio loptu glavom tako da je ona prohujala iza leđa Dijega Lopeza.

Na stranu gol Ronalda, po ko zna koji put se potvrdilo nepisamno pravilo da tim koji promeni trenera u narednom duelu slavi, pa makar na suprotnoj strani terena bio i Real, pa još i u najjačem sastavu, sa Iguainom, Ramosom, Kedirom ili Ćabijem Alonsom. Još jedan korak unazad za Madriđane.

Osasuna je došla do izuzetno važnih bodova u borbi za opstanak i druge pobede u poslednja tri meča. Ekipa iz Pamplone je pobegla iz zone ispadanja, a ispod crte gurnula Seltu.

Čovek odluke bio je Armenteros, pošto je golom u 55. minutu presudio gostima i postavio konačnih 1:0.

Vrlo zanimljivo bilo je u predgrađu Madrida gde je Hetafe srušio Deportivo, iako je imao i gol zaostatka i igranja manje. Ništa nije dobro krenulo po domaću ekipu, pošto je Pici doveo goste u vođstvo sa kreča u 12 minutu, a golman Hetafea Migel Moja je zaradio crveni karton, jer je skrivio penal.

Novi penal dosuđen je u 25. minutu, a Dijego Kastro je bio uspešan realizator najstrože kazne pa je izjednačio na 1:1, dok je potpuni preokret usledio u drugom delu.

Po ekipu iz La Korunje sve je nizbrdo krenulo u 71. minutu kada je Agilar zbog drugog žutog kartona morao na tuširanje, što je dalo krila domaćim igračima i za tri minuta su došli do prvog trijumfa posle sedam utakmica golovima Vaskeza i Kolunge.

Espanjol je protiv Levantea poveo u 41. minutu auto-golom Visentea Ibore, ali je šest minuta kasnije izjednačio Ruben Garsija.

U nastavku meča domaći su bili nadmoćniji i zasluženo su slavili. Prvo je Kristijan Stuani u 67. minutu doneo novo vođstvo Espanjolu, a dva minuta kasnije bodove je osigurao Serhio Garsija.

IZVOR


Nikolakuzzz
03.02.2013
526
glasova: 0





0   Spam
maestro   (03.02.2013 3:19 PM) [Sadrzaj]
Igrač utakmice nema šta :) haha

+2   Spam
Barca1899   (03.02.2013 2:55 PM) [Sadrzaj]
Cijelu karijeru? Fala bogu jos je nije poceo privodit kraju,tek mu je 25 :) Imat ce on jos prilika za golove glavom ;) Nije sve u visini Bobi, on je sitan al dinamitan :)

0   Spam
Barca1899   (03.02.2013 2:19 PM) [Sadrzaj]
U cemu je Ronaldo bolji od Messija?  U davanju autogolova lol

0   Spam
Nikolakuzzz   (03.02.2013 2:35 PM) [Sadrzaj]
Pa vidi Messi place da postigne gol sa glavom :)

+1   Spam
Barca1899   (03.02.2013 2:41 PM) [Sadrzaj]
Hahahahahah Bobii informisi se maloo ;)
http://u.to/bsrWAg

0   Spam
Nikolakuzzz   (03.02.2013 2:48 PM) [Sadrzaj]
9 Golova za celu karijeru? :D i nije nesto ;) svaka cast za igru koju pruza levom nogom... Niko nemoze da zameni tu levacu priznajem... ali glavom... previse je mal za to ;)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti