Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 17

Kako izgleda život šestogodišnje milionerke (FOTO)
Zahvaljujući brojnim nagradama na takmičenjima za lepotu, učešću u reklamama, ali i svojoj sopstvenim linija nakita i šminke šestogodišnja Izabela najmlađa je milionerka na svetu.


Izabela Baret ima svega šest godina, a već je ovenčana brojnim titulama za mis. Ona poseduje preko 60 pari cipelica s visokim potpeticama, čitav garderober prepun haljina od kojih su neke vredne i 10 hiljada američkih dolara, a do glamuroznog života na visokoj nozi, u kojem nesputano uživa, stigla je isključivo sopstvenim trudom.

Svoju karijeru počela je maltene još kao beba, kao učesnica takmičenja za lepotu “Toddler’s and Tiaras”, a od tada njena karijera ide isključivo uzlaznom putanjom.

- Nema ničeg lošeg u tome što sam milioner. Kome se to ne bi dopalo? Ja sam velika zvezda, imam svoju liniju nakita i obožavam da budem drugima šef.

Nikad nisam bila gubitnik i skoro na svakom takmičenju za mis na kojem sam učestvovala odnosila sam pobedu. Ipak, ono što najviše na svetu volim su cipele. Imam preko 60 pari – ispričala je samopouzdana Izabela za “Daily Mirror”.







Ova devojčica ne bi uspela bez silne podrške svoje majke, tridesetdevetogodišnje Suzana Baret, koja je suvlasnik Izabeline juvelirske kompanije. Upravo ona je pogurala svoju ćerku u svet šoubiznisa.

- Ne bih volela da Izabela bude razmažena. Iako sam svesna toga kako su prolazile te dečije zvezde, kao što je Britni Spirs, ne bih žečeča da i sa mojom ćerkom bude tako. Međutim, ona toliko voli fine i luksuzne stvari, koje ja naprosto ne mogu da joj uskratim – priča Suzana i dodaje:

- Pošto stalno putujemo od takmičenja do takmičenja, ona je razvila specifičan ukus prema glamuroznim hotelima sa pet zvezdica i obožava kada je tretiraju s posebnim poštovanjem. Ponekad joj se desi da malkice poludi, pa je tako jednom naručila hranu u vrednosti od 2,200 dolara. Nikad to nisu čizburger ili krompirići, već samo najskuplja jela poput file minjona ili jastoga. Znam da zvuči pretenciozno, ali meni je to zabavno. Njena ličnost je jednostavno takva – objašnjava ponosna mama.







Najveću svotu Izabela je zaradila od svoje “Glitzy Girl” kolekcije sjajeva za usne, narukvice i trenerke od velura. Ipak, najveći deo novca koji zarađuje, odlazi na glamuroznu garderobu.

- Moram da priznam, kad je Belin izgled u pitanju, nimalo ne štedimo. To podrazumeva izdatke za časove dikcije, šminkere, sprejeve za samopotamnjivanje, ekstenzije za kosu, veštačke nokte i veštačke zamene za mlečne zube. Svaki njen performans mora da bude u stilu Brodveja, a svaki pojedinačni kostim je ručno šiven i košta minimum deset hiljada dolara. Jeste da smo u protekle dve godine samo za prijave na takmičenja uložile preko 50 hiljada dolara, svaki cent se isplatio – priča Suzana i zaključuje:

- Ja nisam jedna od onih napornih majki. Samo pomažem Izabeli da ostvari svoje snove. Ako bi mi sutra rekla da želi da prestane da se bavi ovim, to bi bilo potpuno u redu.





IZVOR


Bosankaaa
17.04.2013
2498
glasova: 3





0   Spam
Ammir   (27.04.2013 10:22 AM) [Sadrzaj]
Jednog dana ce biti barbika. lol

0   Spam
Elen4   (27.04.2013 10:03 AM) [Sadrzaj]
Kako to moze? Ima 6 god? A menja mlecne zube i u "Salonu" provodi vreme? Treba da se igra napolju i da uci... Majko bozija, sto rodi "Suzanu Baret". Cccc..... Kako dete da bude slobodno? ruganje

0   Spam
Bosankaaa   (21.04.2013 0:30 AM) [Sadrzaj]
Nekako mi je zao.. nije ona kriva sto su je tako odgojili :)

0   Spam
CryTek   (20.04.2013 11:49 AM) [Sadrzaj]
Ovo dete nikad vise nece biti normalno...

+5   Spam
Psychooo   (17.04.2013 6:17 PM) [Sadrzaj]
Sta ce se desiti kada jednog dana shvati da je propustila detinjstvo i da je svi mrze? :)
Kakva joj je majka pitam se? :)

+9   Spam
Marijana   (17.04.2013 1:04 PM) [Sadrzaj]
Jok i nije razmažena. A majka je neka debela krava koja svoje komplekse leči na detetu. Gledala sam ove emisije par puta... Užas je šta rade deci... Umesto dete da ide da se igra što je normalno za 6 godina, ona provodi vreme u kozmetičkom salonu.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti