Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 17

Koju legendu Gvardiola dovodi u Bajern: Raula, Bađa ili Luisa Enrikea?
Pep Gvardiola će od narednog leta preuzeti kormilo Bajerna, a njegov odlazak u Minhen mogao bi da izazove tektonske poremećanje u fudbalskom svetu i dovede do nekih, do juče nezamislivih transfera.

Kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da se Gvardiola u sredu obavezao Bavarcima na trogodišnju vernost i nema sumnje da će Minhen i Bundesliga biti u centru pažnje od juna.

Pored toga što će španski stručnjak biti magnet za mnoge fudbalske zvezde, koje će tražiti put do Alijanc arene, postavlja se pitanje i ko će pomagati Gvardiolu u stručnom štabu.

Sigurno je da Pep neće odstupiti od čuvene pas igre i sitnog veza koji je patentirao u Barseloni, a zajedno sa njim na novom poslu mogle bi da se nađu same legende fudbala. Iako je on rekao da nema problem da radi sa stučnim štabom koji zatekne, nemački Bild piše da su u najužem krugu kandidata za njegovog asistenta nalaze četiri imena.

Tako bi Bajern mogao da spoji ikonu i nekadašnjeg kapitena madridskog Reala, Raula Gonzalesa, koji bi nakon okončanja igračke karijere mogao da se nađe na klupi giganta iz Minhena tik uz Pepa, inače nekada rivala sa terena. Raulu ugovor sa katarskim klubom ističe narednog leta, pa ne bi bilo prepreke da se pridruži Gvardioli sa kojim je inače odličan prijatelj, a za takav odnos su zaslužni dani provedeni u reprezentaciji Španije.

Druga varijanta je da mu prvi pomoćnik bude Luis Enrike, bivši trener Rome, koji je vodio Barselonin B tim dok je Gvardiola nizao uspehe sa Mesijem i drugovima. Njih dvojica su takođe jako dobri prijatelji.

Mediji na Apeninima veruju da bi u ulozi Pepovog asistenta mogao da se nađe i legenda italijanskog fudbala Roberto Bađo. Sa njim je Gvardiola igrao u Breši i ostali su u dobrom kontaktu, a Bađo je u domovini završio trenersku školu.

Pored novog trenera Bajerna mesta ima za dva pomoćnika, bilo bi lepo videti nekog od pomenute trojice pored njega kako zajedno vode klub iz Minhena do novih uspeha.

IZVOR


Nikolakuzzz
17.01.2013
539
glasova: 1





0   Spam
intimenfrizuren   (18.01.2013 3:10 AM) [Sadrzaj]
Gospodin Roberto Badjo!NEVJEROVATNO !Skupljao sam njegove slicice,zvakao nejgove zvake,jeo njegove ostatke,upijao njegov duh,hodam njegovim stopama.GOSPODIN FUDBALER!:)...i bolje da ciak trener dovede nekog fudbalera ako misli nesto da uradi a ne tamo neke trenere koji i nisu nesto strucni jer su svi ,osim Badja,relativno doskora igrali na travnatim terenima,jso je rano za Raula a mozd ai nije,a Enrike i nije nesto uradio sa ekipom B,mada nikad nije kasno,svi su tako poceli ...puno srec ei zdravlaj na travnatim livadama gospon Gvardiola ali sumnjam da ce nesto biti od toga u Njemackoj industriji trcanja i startova

-3   Spam
jazzz   (17.01.2013 10:16 PM) [Sadrzaj]
koja glupost,,kao prvo bundes liga ce i dalje biti sranje kao i do sada,,a kao drugo gvardiola je osrednji trener (kao sto je bio i osrednji igrac),sto dokazuje to cinjenica da odlazi u bajern,,gdje je lako osvajati titule,,jer ti je jedini konkurent borusija dortmund,,a i on ako proda dva igraca ispada iz utrke,,,zasto nije prihvatio da trenira cehelzi ili man city,,,pa neka se u engleskoj pokaze ,,,hahah kute cvika guza lol cao

0   Spam
maestro   (18.01.2013 0:23 AM) [Sadrzaj]
Nemaš ti pojma. Čitaj malo. Informiši se. ;)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti