Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 11

LEK NA KINESKI NAČIN: Unajmio virtuelne ubice da bi sina skinuo sa igrica!
Fengov dvadesettrogodišnji sin Ksiao Feng započeo je svoju igračku karijeru još u srednjoj školi. Nakon više godina "treninga" koje je proveo za kompjuterom, smatrao je sebe za majstora svete kineske veštine on-lajn igranja

Nakon višegodišnjeg nerviranja oko sinovljevog igranja igrica, jedan otac u Kini odlučio je da prestane da čupa kosu i preuzme stvari u svoje ruke!

Umesto da “mališana” pošalje u Crnu Reku na odvikavanje lopatom, gospodin Feng se odlučuje na neočekivanu opciju i unajmljuje on-lajn ubice da nauče beskorisnog sina ko je gazda u kući.

Fengov dvadesettrogodišnji sin Ksiao Feng započeo je svoju igračku karijeru još u srednjoj školi. Nakon više godina “treninga” koje je proveo za kompjuterom, smatrao je sebe za majstora svete kineske veštine on-lajn igranja.

Po rečima njegovog oca, zbog svoje navike Ksiao Feng je loše prolazio kako u školi tako i na poslu, a sin, “ponos oka tatinog”, odgovorio bi da samo nije mogao naći posao koji mu odgovara. Tipično zar ne? Nesretni otac u momentu inspiracije nalazi igrače voljne da iznajme svoje usluge i “posete” Fenga juniora u svim mu omiljenim on-lajn igrama.

Ostaje nepoznato kako je pronašao “plaćene ubice”, ali svaki od unajmljenih igrača je bio moćniji od karaktera koje je koristio njegov sin. Feng se nadao da će njegovom sinu ubrzo dosaditi igranje, pošto bi ga očevi plaćenici lovili do smrti svaki put kada bi se ulogovao na neku od igara.

Nakon dosta nerviranja i verovatno mnogo izgubljenih godina svog života, sin se “skinuo” sa igrica i odlučio da popusti.

- Mogu da igram ili ne, meni je svejedno. Ne tražim nikakav posao trenutno, želim vreme da se odlučim za posao koji mi odgovara – rekao je Ksiao Feng.

- Pošto sam saslušao iskrenu molbu svog sina, osetio sam olakšanje – Rekao je Feng senior.

Nije poznato da li je otac opozvao unajmljene “ubice” ili je sin našao posao svojih snova, ali jedna stvar je sigurna: Fengova ideja da “izleči” sina od igračke groznice putem on-lajn ubica je možda jedna od najboljih u poslednje vreme.

Možda mi nemamo roditelje voljne da se isprse za moderne plaćenike ali, zato su tu Crna Reka i lopata. Svako “leči” na svoj način.

IZVOR


lukacar95bre
11.01.2013
527
glasova: 0





0   Spam
Bosankaaa   (14.01.2013 4:51 AM) [Sadrzaj]
Heheh e pametna ideja :D

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti