Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 28

Mala, ali zaista minimalna doza ljubomore u vezi je dozvoljena, jer većina partnera ovo tumači kao znak da vam je stalo. Međutim, s preteran
Mala, ali zaista minimalna doza ljubomore u vezi je dozvoljena, jer većina partnera ovo tumači kao znak da vam je stalo. Međutim, s preteranom ljubomorom niko ne želi da se bori

Donosimo vam znakove koji otkrivaju da ste previše ljubomorni. Ako se prepoznate u nekima od njih, trebalo bi da razmislite o promenama kako vam ljubomora ne bi uništila vezu.

Prokleti mobilni telefon!

Svaki put kad voljena osoba pogleda u svoj mobilni telefon, vi se uznemirite. Svaka poruka ili poziv razlog su za stres i sumnju. Takvo paranoično ponašanje samo će ugroziti vaš odnos.

Ko li samo izmisli internet i društvene mreže?

Svaka aktivnost partnera ili partnerke na društvenoj mreži vas uzrujava. Ako se dopisuje s osobama suprotnog pola i daje im do znanja da nije zauzet/a ili flertuje, onda definitivno imate razloga za brigu. Međutim, ako vam smeta i svaka bezazlena javna komunikacija s prijateljima i prijateljicama, nemojte stalnim prigovorima da dođete do stadijuma da to mora da skriva od vas.

Bolji ste špijun od Mate Hari i Džejmsa Bonda zajedno

Uvek zahtevate da vam kaže tačnu lokaciju mesta na kom se nalazi, a nije vam strano ni da pratite kuda ide kada vam kaže da ide na kafu? Uhođenjem možda možete da saznate da li vas obmanjuje ili vara, ali nećete postići ništa. Voljena osoba vas uvek zbog toga može prozvati ludakom. Ako nemate poverenja, špijuniranjem i uhođenjem nećete se rešiti nesigurnosti.

Paranoja, bolest najmilija

Parovima bi upoznavanje novih ljudi trebalo da bude zabavno. Međutim, kad ste previše ljubomorni, u svakoj novoj osobi koju upoznate vi ćete videti pretnju. Možda će neko vreme tolerisati vaše preterivanje, ali s vremenom će voljenu osobu vaše ponašanje početi ozbiljno da guši.

Njuškalo ste bez premca

Ne uspevate da se držite dalje od mobilnog telefona, novčanika, elektronske pošte ili Fejsbuk profila voljene osobe? Njuškanje neće doneti ništa dobro vašoj vezi. Ako toliko ne verujete partner ili partnerki, čak i ako ne nađete ništa, to vas neće razuveriti, već ćete biti ubeđeni da samo dobro skriva dokaze.

IZVOR


Nikolakuzzz
28.02.2013
579
glasova: 1





0   Spam
-Mallena-   (28.02.2013 10:03 AM) [Sadrzaj]
Ne d'o Bog nikom onog ko upražnjava sve ove gore navedene stavke, a i šire! :(

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti