Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 11

Mesi probudio Barsu! Bajern zreo za prvaka Evrope!
Katalonci sa Mesijem na klupi primili gol od PSŽ, ali po njegovom ulasku ubrzo dali i obezbedili istorijsko šesto uzastopno polufinale Lige šampiona.

Daleko, daleko slabiji fudbal gledali smo drugog dana četvrtfinalnih duela Lige šampiona, a uzbuđenja je bilo samo u Kataloniji. Barselona i Bajern pridružili su se Borusiji i Realu u polufinalu najelitnijeg takmičenja posle remija na Kamp Nou 1:1 i trijumfa Bavaraca u Torinu 2:0.



Dakle, spala knjiga na dve zemlje – Španiju i Nemačku!


Barselona, na čijoj klupi je 62 minuta sedeo Leo Mesi, bila je zrela za ispadanje od Parižana, ali za razliku od prethodnih situacija sa Interom i Čelsijem, revanš na svom stadionu joj ovog puta nije došao glave. Ispostavilo se još jednom da igra Argentinca je igra Barselone. Samo nekoliko minuta od kako je pod injekcijama ušao u igru kod o:1, bio je glavni šraf akcije u kojoj je stigao gol za izjednačenje i ispostavilo se prolaz među 4 najbolje ekipe.

PSŽ je poveo na startu drugog dela preko Havijera Pastorea, dok je Pedro izjednačio, fenomenalnim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

Karlo Anćeloti se još jednom potvrdio da u dušu zna mečeve “biti ili ne biti”, ali za razliku od onih susreta kao trenera Milana, ovoga puta nije bilo konačnog udarca njegove ekipe.



IMPRESIVNI BAVARCI


Videćemo naredne sezone da li će Bavarci žaliti za Jupom Hajnkesom, ali činjenica je da iskusni stručnjak dve sezone, naročito ove, ima fenomenalan rad i rezultate sa najvećim nemačkim klubom.

Bajern je u Torinu, gde Juventus tradicionalno zna da se čupa iz velikih problema (a 0:2 iz prvog meča svakako jeste) napao praktično od prvog minuta i sasvim zasluženo posle gola Marija Mandžukića obezbedio duplu pobedu nad šampionom Italije i drugu godinu za redom polufinale Lige šampiona. Trijumf je potvrdio Klaudio Pizaro u nadoknadi vremena.

Da li će Bavarci uspeti da se okite titulom prvaka Evrope i tako isprave minus od prošle sezone ne znamo, ali smemo da tvrdimo da prvak Nemačke igra verovatno najkompletniji fudbal na kontinentu od početka sezone.

Titula u Nemačkoj, prilika da se osvoje trofeji u nacionalom Kupu i Ligi šampiona samo potvrđuju da Bajern ima pakleni tim koji će na okupu sigurno biti i narednih sezona.

Barcelona (4-3-2-1): Valdes – Alveš, Pike, Adriano (62. Bartra), Alba – Ćavi, Buskets, Inijesta – Pedro, Fabregas (62. Mesi), Vilja (84. Song).

PSG (4-4-2): Sirigu – Žale (88. Van der Vil), Aleks, Tijago Silva, Maksvel – Lukas, Verati (83. Bekam), Tijago Mota, Pastore - Ibrahimović, Laveci (81, Gameiro).


Juventus (4-4-2): Bufon, – Kjelini, Barzalji, Bonući, Pogba, Markizio (79. Đakerini), Padoin (69. Isla), Pirlo, Asamoa, Vučinić, Kvaljarela (66. Matri).

Bajern Minhen (4-2-3-1): Nojer, Lam, Van Bujten (35. Boateng), Dante, Alaba – Havi Martinez, Švajnštajger – Roben, Miler, Riberi (80. Luiz Gustavo) – Mandžukić (83. Pizaro).

IZVOR


Bosankaaa
10.04.2013
577
glasova: 1





0   Spam
Nikolakuzzz   (11.04.2013 2:01 PM) [Sadrzaj]
Bayern je trenutno najbolji svetski fudbalski klub :) samo fanovi nekog od velikana poput Reala,Barse,MU, mogu da pricaju da su bolji :) Peace

0   Spam
Kobra   (11.04.2013 8:50 AM) [Sadrzaj]
Nije fazon da samo jedan igrac daje golove :D

To samo pokazuje kako ostali igraju :P

+1   Spam
Barca1899   (11.04.2013 1:06 PM) [Sadrzaj]
Ja majke mi nisam ukirala sto je pisac htjeo reci..

0   Spam
Bosankaaa   (12.04.2013 12:15 PM) [Sadrzaj]
hehehe nisam ni ja lol

0   Spam
Barca1899   (11.04.2013 0:11 AM) [Sadrzaj]
Jes ovaj Messi talican :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti