Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 19

Na šta muškarci sigurno padaju?
Ako želite da postanete opaka zavodnica koja će svog partnera baciti na kolena pri svakom susretu, vreme je da naučite šta je to što muškarce potpuno izluđuje. I dok će neki ustaljeni zavodnički klišei upaliti, drugi će potpuno zakazati, a kako vi sami ne biste zakazali, stručnjaci otkrivaju top stvari koje muškarce dovode do ivice ludila, a vas čine apsolutno neodoljivom.

Crveni karmin

Sami muškarci priznaju da ženskim usnama ne mogu odoleti, a ako su jarko crvene, to će ih potpuno oboriti s nogu. Prema istraživanju, crvena je boja koja aludira na seks, pa muškarcima poručuje da je partnerka spremna i samouverena.

Duga kosa

Nedavno istraživanje pokazalo je da čak 82 odsto muškaraca smatra da je zdrava kosa tajna ženskog seksepila i to čak više nego bujne grudi i primamljivi dekolte. Osim toga, čak polovina muškaraca preferira dugačku kosu. Međutim, to ne znači da morate imati kosu do pola leđa, muškarcima je dovoljno da imaju nekoliko pramenova koje mogu čvrsto uhvatiti. Osim toga, mit da su plavuše privlačnije je lažan. Naime, stručnjaci tvrde da brinete i crvenokose privlače muškarce jednako kao i plavuše.

Dekolte

Premda je bujan dekolte već svima poznati kliše, činjenica je da njegovoj magičnoj privlačnosti muškarci jednostavno ne mogu odoleti. Stručnjaci se slažu da su retki muškarci koje dekolte ne privlači. Mnogi muškarci priznaju da ih na ženama privlači upravo ono što oni sami nemaju, baš poput grudi. Zato svakako valja razmisliti o nabavci izazovnog pušap brushaltera koji će ga potpuno izludeti.

Smeh

Smejuljenje na partnerove šale možda se čini kao dobar način ponašanja na sastanku, ali činjenica je da se žene upravo tako ponašaju kada im se neko sviđa. Biti uzbuđen, uključujući i smejuljenje, deo je naših udvaračkih rituala, muškarci to znaju i upravo to i očekuju.

Parfem

Prava doza omamljujućeg parfema može biti pravi afrodizijak koji će još dodatno uzbuditi vašeg partnera. Međutim, ono na šta treba obratiti pažnju je da ne stavite previše parfema koji će prikriti vaš prirodni miris koji može biti još veći afrodizijak. Ako sumnjate da je vaš parfem ipak prejak, poželjnije je korišćenje mirisnog losiona za telo koji će vam dati senzualan i blag miris.

Glumljenje nedodirljivosti

Premda većina muškaraca to neće priznati, glumljenje nedodirljivosti i neosvojivosti je popriličan okidač. Međutim, nemojte njegovo osvajanje učiniti nemogućom misijom, samo ne treba da padnete na prvu rečenicu. Jednostavno mu dopustite da vas polako, ali sigurno osvaja, povremeno mu odajući priznanja.

IZVOR


Barca1899
19.01.2013
542
glasova: 0





0   Spam
Marijana   (20.01.2013 1:26 AM) [Sadrzaj]
postaviš mu nogu i sigurno pada :D

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti