Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 13

Najveći muški strahovi vezani za seks
Jesam li dovoljno dobar ljubavnik? Je li moj penis dovoljno velik? Hoće li ona ostati trudna? To su samo neka od pitanja koja se brojnim muškarcima motaju po glavi. Čak i oni najsamopouzdaniji imaju svojih strahova kad je seks u pitanju. Šta je, dakle, to što ih najviše plaši?

VELIČINA PENISA
Mnogi muškarci se brinu zbog veličine svog penisa. Boje se da svojom veličinom neće uspeti da zadovolje partnera te da će podbaciti kao ljubavnici. Stručnjaci kažu da je dobro da se muškarci s vremena na vreme podsete da veličina zapravo i nije toliko bitna. Partner će puno više uživati ako muškarac zna da koristi "opremu" koju ima na najbolji mogući način.

LJUBAVNIČKE VEŠTINE
Čak i oni koji će se zaklinjati da su odlični ljubavnici katkad će se zapitati jesu li to doista. Ljubavničke veštine posebno brinu muškarce koji su u novim vezama i žele pokazati partneru da su sjajni ljubavnici. Činjenica je da muškarac nikada ne može tačno znati kakav je ljubavnik, osim kad mu to partner direktno i iskreno kaže. Ipak, njeni uzdasi tokom seksa mogu mu reći mnogo o njegovim ljubavničkim veštinama.

TRAJANJE SEKSA
Hoće li seks prekratko trajati? Ili možda predugo? I to opterećuje muškarce jer se boje da na kraju nastupa neće dobiti aplauz koji silno žele. Živimo u vremenu u kojem za mnoge probleme postoje rešenja. Ako prebrzo ejakulirate, obratite se lekaru i vidite šta možete popraviti. Ako pak teško dolazite do vrhunca, razmislite šta dovodi to toga. Obično su problemi psihološke prirode, pa ne bi bilo loše porazgovarati s nekim o tome.

IZOSTANAK EREKCIJE
Ovo je možda najveći strah svih muškaraca - onaj od zakazivanja. Muškarcima koji o tome često razmišljaju, to se uglavnom i događa jer nedostatak erekcije obično uzrokuju psihološke teškoće. U nešto ređim slučajevima uzrok je fizičke prirode. Prestanite toliko razmišljati o tome. Ako ne možete, potražite stručnjaka za razgovor koji će vam pomoći da svoju koncentraciju usmerite na nešto drugo.

TRUDNOĆA I POLNE BOLESTI
Ovo je takođe česti strah muškaraca. Kako biste se zaštitili od neželjene trudnoće, ali i polnih bolesti, najbolje je koristiti kondom. Zapravo, ako niste sigurni u svog partnera, najbolje bi bilo suzdržavati se od seksa. Ako ste u stabilnijoj vezi, svoje strahove podelite s partnerom i dogovorite zajedničku strategiju.

LOŠ SEKS
Mnogi muškarci boje se i da partner neće ispuniti njihova očekivanja i da će im se dogoditi loš seks. Od toga posebno strahuju pre prvog seksa s novom partnericom. Stručnjaci kažu da je to loš stav te da neki muškarci imaju prevelika očekivanja. To što se žena nije odmah u krevetu pokazala kao pravi ekspert, ne znači nužno da je loša ljubavnica. Možda joj treba samo malo više vremena i zbližavanja.

IZVOR


Barca1899
13.01.2013
685
glasova: 0





0   Spam
Bosankaaa   (14.01.2013 4:34 AM) [Sadrzaj]
Hmm oni nisu normalni oko cega se brinu :D

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti