Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Februar » 24

Nakon infarkta našao sam se u tunelu i krenuo ka svetlosti: Nazad me vratila pokojna tašta
Ovo je Brajan Miler, čovek koji je, nakon jakog infarkta, opisao svoje iskustvo bliske smrti i odlazak na Nebo, odakle ga je nazad vratila njegova pokojna tašta.

Brajan Miler iz Ohaja, SAD, doživeo je snažan srčani napad na radnom mestu. Prebačen je u bolnicu i izgledalo je da se uspešno oporavlja sve do trenutka kada mu je srce, iznenada, prestalo da kuca na 45 minuta!

Lekari u zdravstvenoj ustanovi su očajnički pokušavali da ožive 41-godišnjaka, izlažući ga 4 puta zaredom elektrošokovima, dok je on nepomično ležao na dlaku od smrti.

I dok su lekari već pomišljali na najgore, odjednom, kao grom iz vedra neba, Brajanovo srce je počelo normalno da kuca. Što je bilo najčudnije, mozak mu nije bio ni najmanje oštećen zbog nedostatka kiseonika i nije imao problem sa bilo kojom telesnom funkcijom.

Ono što je ispričao zapanjilo je sve. Prisetio se da je prvo video belu svetlost, i da je koračao prema Nebu putem prekrivenim cvećem, pre nego što mu je nedavno preminula tašta rekla da mora da se vrati u svoje telo.

Brajan je rekao da se njegova tašta Kej pojavila zajedno sa svojim, takođe preminulim, suprugom, i mašući rukom mu rekla da još ima ‘stvari koje mora dole da obavi’.

‘Jedino čega se sećam’, kaže Brajan, ‘je da mi se ukazala svetlost i da sam krenuo pravo prema njoj. Bilo je to nešto najlepše što sam u svom životu video. Bio sam veoma srećan.’

Brajan je dodao: ‘Kej me je uhvatila za ruku i rekla, ‘Nije još tvoje vreme, ne pripadaš ovde… Imaš još mnogo stvari da obaviš dole…’

Emili Bišop, medicinska sestra koja je brinula o Brajanu, kaže da se seća trenutka kada je njegovo srce prestalo da kuca i trenutka kada je ponovo počelo da ‘radi’, opisujući to iskustvo kao ‘neverovatno’.

‘Njegov mozak je ostao bez kiseonika na 45 minuta, a sama činjenica da on hoda, govori, i sve drugo… — To je, prosto, neverovatno!’

Brajan kaže da je ovo iskustvo promenilo njegov pogled na život posle smrti i da je postao uveren da je naša duša besmrtna.

IZVOR


MostWantedMan
24.02.2014
571
glasova: 2





0   Spam
intimenfrizuren   (25.02.2014 2:27 AM) [Sadrzaj]
The zanimljivo.

0   Spam
Marko   (24.02.2014 7:59 PM) [Sadrzaj]
Vratila ga tasta ? lol Zanimljivo, mada vise neistinito.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti