Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Oktobar » 31

NOĆ VEŠTICA: 10 klipova koji će vas nasmejati!
Praznik tradicionalno se obeležava u više zemalja širom sveta, i obično podrazumeva ukrašavanje bundeve, prerušavanje i obilazak komšiluka u potrazi za slatkišima

Pogledajte neslane šale, trikove za koje je bilo potrebno dosta priprema, ali i one iz "domaće radinosti" u čast Noći veštica

Ovaj praznik tradicionalno se obeležava u više zemalja širom sveta, i obično podrazumeva ukrašavanje bundeve, prerušavanje i obilazak komšiluka u potrazi za slatkišima.To je i prilika za avanturiste koji vole neslane šale da se preobuku i pokušaju da prestrave okolinu, a zatim to, naravno, okače na Jutjub. Pogledajte deset sjajnih klipova posvećenih Noći veštica. Neki su strašni, neki smešni, a neki jednostavno zbunjujući.

1. "Nekad su najefikasnije šale one koje zahtevaju najmanje pripreme", kaže autor ovog klipa Roki Patano. On je obukao kostim Slendermana, jezivog lika iz istoimene igrice, i samo - stajao u mestu.



2.Malo više potrudio se lik koji se preobukao u žbun, i za Noć veštica 2011. iskakao pred sugrađane iz žive ograde.



3. Čak i čudovišta su ponekad gladna, što dokazuje klip zombija koji je kolima pošao u "drajv tru" restoran i prestravio osoblje.



4.
Ozbiljniju iluziju napravio je mađioničar Rič Ferguson, koji je prošlog oktobra uspeo da ubedi prolaznike na ulici da mu, kad kine, otpadne glava!



5.Amerikanci svake Noći veštica uveče moraju svakog časa da ustaju i otvaraju vrata malim maskiranim utvarama, odnosno kostimiranoj deci iz komšiluka. Ali šta se dešava kada vam zakuca prava utvara, koja ne progovara? Pogledajte u sledećem klipu.



6.Videćete šta se desi kada drugovi pokušaju da prepadnu lika sa baš brzim refleksima.



7. Druga će vam pokazati da, ako mislite da prevarite kolege, dobro proverite svu svoju opremu i fizičku spremnost. Ne želite da vam se desi da probate da iskočite iz kutije, a onda ispadnete iz nje i "polomite" se, dok se kolege valjaju po podu od smeha?



8.Prolaznike je ozbiljno zabrinuo ovaj Amerikanac, koji je išao okolo sa rupom u stomaku! Naravno, u pitanju je samo dobro izvedena šala sa ekranom smartfona.



9. A da šale ne služe samo tome da uplaše, već mogu i da zabave i obrazuju, pokazao je ovaj profesor koji je svom odeljenju priredio optičku iluziju u kojoj "ulazi" u ekran projektora.



10. Apsolutni hit među ovim forama je klip više autora, emitovan u emisiji Džimija Kimela. Tema je bila - "Recite deci da ste im pojeli sve slatkiše".



IZVOR


Bosankaaa
31.10.2013
2269
glasova: 2





0   Spam
MolderFBI   (01.11.2013 2:38 AM) [Sadrzaj]
AXAXAXAXAXAXAXAXAX...  yes

0   Spam
ERROR404   (31.10.2013 10:13 PM) [Sadrzaj]
do jaja

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti