Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jul » 23

ODUZIMA DAH: Zaljuljajte se iznad kanjona (FOTO) (VIDEO)
Metalna konstrukcija smeštena je na samoj ivici kanjona reke Kolorado koja je visoka 400 metara, a četvoro putnika koja se osmele na ludu vožnju poleteće na visinu od 35 metara, brzinom od 80 kilometara na čas

Smeštena na ivici kanjona visokog 400 metara iznad reke Kolorado ogromna ljuljaška deo avanturističkog zabavnog parka “Kaverns” čeka adrenalinske zavisnike kojima će, sigurno, priuštiti vožnju za pamćenje.

Glenvud Springs mali gradić u Koloradu poznat je po raznovrsnom izboru atrakcija. Naime, ovaj grad je 2011. proglašen za najzabavniji u Americi. Međutim ogromna ljuljaška iznad kanjona sigurno nije zabava koju će bilo koji roditelj dozvoliti svom detetu.

Ova metalna konstrukcija smeštena je na samoj ivici visokoj 400 metara, a četvoro putnika koje se osmeli na ludu vožnju poleteće na visinu od 35 metara, brzinom od 80 kilometara na čas. Na najvišoj tački adrenalinskim zavisnicima pruža se neverovatan pogled na kanjon i okolinu.



Tvorac ljuljaške Stiv Bekli (41) samo se jednom vozio na svom izumu i bio je previše preplašen da se na taj ponovo usudi na taj korak. Sada mu je dovoljno da posmatra zadovoljna lica puna iznenađenja i straha tokom jednominutne vožnje.

Originalna verzija ogromne ljuljaške nije bila dovoljno ekstremna za Berklija, jer nije dostizao visinu koju je on smatrao dovoljnom. Zbog toga je 2011. godine zamenio pneumatsku mašinu koju svaki posetilac opisuje kao “najstrašniju vožnju ikada”.



Avanturisti koji žele da se provozaju na ovoj ljuljašci moraju da potpišu dokument kojim se odriču tužbe ukoliko nešto pođe po zlu. Osobama mlađim od 18 godina, roditelji ili staratelji, takođe moraju da potpišu taj dokument.

Pogledajte ljuljašku:



IZVOR


Unique
23.07.2013
1175
glasova: 4





0   Spam
Kokiko92   (24.07.2013 0:12 AM) [Sadrzaj]
ampliduta i elongacija...

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti