Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 30

Osam vrsta seksa koje morate da probate
Seks je jako bitan i zanimljiv deo života i sa sobom nosi brojne mogućnosti. Ukoliko ste maštoviti, možete da radite i smišljate razne seksi igrice kojima ćete upotpuniti svoju vezu ili bak i učiniti dan mnogo zanimljivijim. Ispunite svoje želje, uradite nešto blesavo sa partnerom i osetićete se mnogo bolje. Život je jedan, treba se igrati, treba uživati i treba deliti nestašluke sa voljenom osobom. Opcije su razne, a mi vam za ove praznike nudimo nekoliko vrsta seksa koje treba da probate, i to pod hitno!




Pomerite granice

Želite nešto novo, neobično, a ne znate kako to partneru da date do znanja? Svaka promena nosi sa sobom strah od novoga, ali nema potrebe da vas tako nešto sputava. Vrlo često u seksu promene imaju fantastičan efekat. Isprobavanjem nečeg novog s partnerom, bilo da je u pitanju poza, lokacija ili nešto treće, učvrstiće vašu vezu. Osećaj nervoze i neizvesnosti, ali i velikog uzbuđenja koje ćete proživiti zajedno sa partnerom izgradiće međusobno poverenje i ojačaće vašu intimu.

Seks kada niste baš dobre volje

Čovek nije uvek raspoložen za igrice u krevetu. Međutim, iskustva pokazuju da seks i bez prevelike volje bitno utiče na povezivanje partnera. Razvijena bliskost i osećaj zajedništva i povezanosti su osećaji koji su neizbežni nakon seksa. Prema tome, čak i ako niste raspoloženi za razmenjivanje nežnosti, kasnije će vam biti itekako drago što ste se prepustili čarima svog partnera.



Neprijatan seks

Zvukovi i pokreti zbog kojih biste najradije propali u zemlju kada se dogode za vreme seksa, verovali ili ne, itekako začine strasti. Kao i u svakodnevnom životu, što više neprijatnih situacija proživite zajedno, bolje ćete se poznavati i bićete opušteniji s partnerom. Neprijatnosti će uticati da imate više poverenja jedno u drugo, ali će istovremeno produbiti vašu intimu i bliskost.

Seks na odmoru

Promena mesta, opuštenost, udaljenost od briga i uživanje u novom okruženju smatraju se najboljim afrodizijacima. Priuštite sebi što češće beg od svakodnevice, makar i običnim odlaskom na izlet u obližnje mesto gde nikog ne poznajete. Istražite plažu, hotel ili prirodu na najbolji mogući način. Količina adrenalina i mogućnost isprobavanja novih stvari povećaće nivo uzbuđenja između vas i vaše ljubavne polovine.



Seksi uspavanka

Znamo da je nekad samo putovanje važnije od cilja. Iako je orgazam vrhunac ljubavnog čina, dolaženje do njega je jednako čarobno. Vođenje ljubavi pre spavanja, kad vam san već polako dolazi na oči, najbolja je uspavanka. Orgazam nije nešto što treba doživeti pod obavezno jer će sam prelaz iz jave u san u toplom zagrljaju biti vrhunac sam po sebi.

Seks pomirenja

Nema nište lepše od seksa nakon svađanja. Zbog čega? Zato što smo nakon prepirke ranjivi i osetljivi pa je seks mnogo intenzivniji i lepši. Pomirenje, zagrljaj, nežni poljupci, a potom i strast su nešto što morate doživeti jer u nevolji i teškim situacijama ljudi se međusobno lakše zbližavaju i povezuju. I upravo kombinacija svih tih snažnih osećaja dovodi do strasnog seksa i eksplozinog orgazma.



Seks utehe

Ako se osećate usamljeno, povređeno, depresivno ili potišteno, najbolji lek za sve navedeno je upravo ono suprotno – toplina, ljubav, zajedništvo. A sve to sa sobom donosi upravo razmena strasti u zagrljaju voljene osobe.

Ludo i nezaboravno

Bilo da ste u dugoj ili nešto kraćoj vezi, spontanim i neobuzdanim seksom strasti će se svaki put iznova vratiti i podsetiti vas na onu početnu fazu, kada ste bili ludo zaljubljeni i nezaustavljivi. Zaboravite na rutinu i pravila s vremena na vreme i jednostavno budite spontani. Isprobajte nešto novo, neobično i priuštite sebi vrtoglavicu od uzbuđenja.

IZVOR


Bosankaaa
30.04.2013
861
glasova: 0





+1   Spam
Ammir   (01.05.2013 8:04 AM) [Sadrzaj]
Šta si bona više zapela za sex ? :p

0   Spam
Bosankaaa   (01.05.2013 11:25 PM) [Sadrzaj]
heeh eto onako lol a morao si ti prokomentarisati :P

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti