Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Januar » 10

Ovo je 10 zvezda koje do kraja karijere neće menjati klub
Retki su igrači koji u karijeri barem jednom ne promene poslodavca, posebno u modernom nogometu u kojem je novac ključni faktor koji diktira pravila i postavlja kriterije.

Takvih slučajeva, “jedan igrač jedan klub”, bilo je puno više ranije, kada se i nogomet igrao iz ljubavi, a ne prvenstveno zbog novca.

No, uprkos svemu, trenutno postoje igrači u evropskom nogometu za koje bi se moglo reći da će kraj svoje karijere dočekati u klubu u kojem su trenutno. Naravno, neki od njih su ranije igrali za druge klubove, no ovo bi im trebali biti zadnji u karijeri.

Ovo je lista od 10 igrača koji u januaru 99,9 posto neće menjati dres, a verovatno će u klubovima u kojim sada jesu, dočekati kraj svoje karijere…

Top 10: Oni više neće mijenjati dres


10 - Phillip LAHM Nemačka zvezda savršen je primjer kvalitete i vernosti. Neverovatno učinkovit u odbrani i u napadu.On je kičma Bayerna. On je kapiten Bayerna. On je već sada ikona kluba. Njegov odlazak iz Minhena skoro pa se graniči s nemogućim.



9 - Frank LAMPARD Zaštitni znak kluba sa Stamford Bridgea, iako ga i dalje uporno povezuju s odlaskom u američki MLS. No, nakon što se Jose Mourinho vratio u London, Lampardova sudbina skoro da je napisana. Kada je ostatak karijere u pitanju. Mnogi smatraju da Lampard, kada jednog dana odluči okačiti kopačke o klin, neće daleko putovati. Tek do klupe Plavaca.



8 - XAVI Teško je i zamisliti Xavija u nekom drugom klubu, a da to nije Barcelona. Novinari godina ne odustaju, pišu o njegovom odlasku, no on je i dalje tu. I, on je igrač koji će kraj dočekati na Camp Nou stadionu.



7 - Jack WILSHEREZa njega navijači Arsenala neretko kažu da je rođen da postane legenda Topnika. Iako ga se jedno vreme povezivalo s Barcelonom, i iako se igračima nikada ne zna, mnogi tvrde da on nikada ne bi okrenuo leđa Arsenalu. On živi za Arsenal.



6 - Wayne ROONEY Letos je, tvrdili su mnogi, bio na izlaznim vratima Old Trafforda. Navijači su polako počeli gubiti strpljenje. Mnogi su očekivali da će ga u prvom nastupu na Old Traffordu nakon letnje trakavice "ide, ne ide" dočekati takve salve zvižduka, da će sam zatražiti izmenu. No, ikonama se ne zviždi. A, Rooney je na Old Traffordu ikona.



5 - Lionel MESSI Kad se počne spominjati cifra od 250 miliona evra, mnogima stane dah. Moguće da je daha zastao i čelnicima Barce, ako je zaista istina da je PSG ili Bayern ponudio spomenuti iznos. No, kako objasniti milionskoj armiji navijača da ste prodali jednog Messija? Igrača zbog kojeg je Barca danas to što jeste, jedan od najboljih i najpopularnijih klubova na planeti.



4 - Cristiano RONALDO Nakon što je Portugalac produžio ugovor s Realom, a njegov "otac" sir Alex Fergusn otišao u penziju, postalo je jasno da od povratka na Old Trafford neće biti ništa. Ronaldu je lepo u Madridu, i mnogi tvrde on danas želi samo jedno - steći "besmrtnost" na Santiago Bernabeu.



3 - Nemanja VIDIĆ Stena u srcu Manchester Uniteda! Tako vole fanovi Crvenih đavola oslovljavat Nemanju. On je bezbroj puta dokazao da je sreman na svaku žrtvu kada je Manchester u pitanju. Balkanac je zavredio kapitensku na Old Traffordu - sve ostalo je suvišna priča.



2 - Gianlugi BUFFON Kad se spomene Juventus, mnogima prvo naumpadne njegovo ime. Kvalitet, karakter, legenda, Juventino - sve to je Buffon. Džentlmen nikada ne napušta svoju damu! On je to dokazao i rečima, ali što je još važnije i delima!



1 - Francesco TOTTI "Jedan igrač, jedan klub". Mnogi kažu da ta za njega ne vredi. Kada je Totti u pitanju, ta kizreka ide ovako; Jedan život, jedan klub. Vučica ga je odgojila, i uz Vučicu će ostariti.

IZVOR


Ammir
10.01.2014
983
glasova: 3





0   Spam
-Dzeri-   (13.01.2014 9:41 AM) [Sadrzaj]
Vidic ode. :)

0   Spam
Barca1899   (11.01.2014 12:10 PM) [Sadrzaj]
Mislim da fali Puyol :)

+1   Spam
hemsko2   (11.01.2014 10:12 AM) [Sadrzaj]
Nevjerovatno da ovdje nema jednog Gerrarda  :o a uvršteni su neki igrači koji nisu baš sigurni što se tiče ostanka u svom klubu do kraja karijere  <_<

+1   Spam
Ammir   (11.01.2014 11:05 PM) [Sadrzaj]
hmm i mene je to malo iznenadilo, Gerrard , Zaneti , Iker , Puyol.... Al' ovo su vjerovatno igraci oko kojih se vodi polemika da ce da budu u transferu cuo sam za Vidica da ce da ga prodaju , kao i za Lamparda, al dosao Mourinho i neda ga. :)
Al' Wilshire uvrsten mlad je on jos da bude trajno u jednom klubu. :)

0   Spam
hemsko2   (11.01.2014 11:50 PM) [Sadrzaj]
Da, i ja mislim da je to u pitanju, tj. da su u pitanju igrači koji su povezivani s drugim klubovima.Ako ne, onda su napravili velike propuste u vidu Pujola, Gerrarda,Zanettija i kompanije..  :D

0   Spam
Bosankaaa   (11.01.2014 3:21 AM) [Sadrzaj]
Mogao si staviti Messijevu sliku ne od navijaca heheh :p

0   Spam
Ammir   (11.01.2014 11:00 PM) [Sadrzaj]
heheheh, tako je bilo na stranici :D

0   Spam
MostWantedMan   (10.01.2014 11:46 PM) [Sadrzaj]
Za Messija sam jednom čuo da je Barcelona platila neku njegovu operacije/liječenje bolesti te je on kada je zaigrao za istu rekao da će cijelu svoju karijeru posvetiti tom klubu.

0   Spam
Ammir   (11.01.2014 0:22 AM) [Sadrzaj]
Da i ja sam to cuo, takodjer msm da je za njega vezano (70% siguran) da je prvi njegov ugovor bio na salveti. :D

0   Spam
Barca1899   (11.01.2014 1:14 AM) [Sadrzaj]
A ne nego, na toalet papiru..

0   Spam
Ammir   (11.01.2014 11:00 PM) [Sadrzaj]
Pa dobro bilo je nesto tako vezano... :)

0   Spam
Barca1899   (11.01.2014 1:14 AM) [Sadrzaj]
To si dobro cuo, dali su grdne pare da bi ga izljecili. I bukvalno je bilo il ce im se investicija isplatit il nece. Zahvaljujuci sposobnim ljekarima, Messi je danas tu gdje jeste, i imas priliku da uzivas u njegovoj magiji :)

0   Spam
hemsko2   (11.01.2014 10:00 AM) [Sadrzaj]
Da, Messi je imao problema sa rastom pa je dobivao hormone rasta..inače ni sad nije nešto visok pa vi zamislite koliki bi bio da nije liječen  :) vjerovatno bi bio "totalno nerazvijen", tako da vjerovatno nikad ne bi zaigrao fudbal na vrhunskom nivou, al' sreća naša pa je medicina uznapredovala, inače bi ostali uskraćeno za njegove magije  :D lol

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti