Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jul » 3

Parfemi za različite karaktere
Uvek isto pitanje kada pođete u kupovinu parfema: Kako da znam da će miris biti pravi za mene? Kroz sledeći tekst ćemo Vam prikazati parfeme koji najbolje pristaju određenim osobama. Celokupna slika o Vama je uvek najbitnija, pogotovo kada je reč o prvom sastanku, o razgovoru za posao ili o izlasku. Ako ste u nedoumici koji parfem da izaberete, mi nudimo razne opcije i rešenja, za svakog tipa.

Za romantične devojke i žene koje su sklone zaljubljivanju i žele da osvoje voljenog muškarca, svakako se preporučuju parfemi sa cvetno voćnim mirisnim notama, koji će pružiti nežnost tokom plesa, šetnje ili izlaska. Najbolji izbor su od Nina Ricci Love in Paris, Love by Nina i Nina Precious Edition, od Cacharel mor Amor Forbidden Kiss i Amor Amor. Međutim, ni ljubitelje Dolce & Gabbane da ne izostavimo; njima se preporučuje Light Blue, koji je već godinama na listi najprodavanijih parfema.

Za smelije dame, koje žele jak, seksipilan utisak ostaviti na sve prisutne, najbolje stoje parfemi sa izrazitom svežinom i vatrenim aromama, kao što su Pink Lacosta, Roberto Cavalli, GUESS Seductive Sunkissed, Calvin Klein Sheer Beauty, s.Oliver Original Woman i Women’Secret Feminine. Sa navedenim parfemima ćete se sigurno istaći iz mase i postati neodoljivi u diskoteci ili klubu.

Devojkama, ljubiteljima slatkiša, čokolade i šećerne vune smo pre svega pripremili ponudu mirisnih nota, koji sadrže u sebi arome karamele, čokolade, vanile i voća. Takve mirisne akorde možete naći u kreacijama: Carolina Herrera Glam, Prada Candy, Dior Hypnotic Poison, Aquolina Chocolovers, Naomi Campbell Naomi Campbell, Kenzo Kenzo Amour i Celine Dion Simply Chic. Spomenuti mirisni akordi će ostaviti utisak slatkog zadovoljstva i pulsiraćete razigranim notama detinjstva.



Žene sa stilom i elegancijom uvek žele da se osećaju samouverene. Za njih smo pripremili mirise poput: D&G One, Chanel No5, Acqua di Parma Iris Nobile, Roberto Cavalli, Lancome Trésor Midnight Rose, Love in White, Coco Mademoiselle eau de Parfum i Eau de Dolce Vita Dior. Parfemi su kreirani sa cvetnim aromama, a posebno naglašeni sastojak ovih mirisa je latica ruže.

Elegantni muškarci sa prefinjenim stilom su uvek doterani i pažljivi. Njih najviše privlače mirisne note koji su izrazito muževni i koji prenose njihovu energiju. Preporučujemo: Hermes Voyage d’Hermes, Bvlgari Man, Ralph Lauren Polo Black, Bruno Banani Bruno, Chanel Bleu de Chanel i Dolce & Gabbana The One Gentleman.



Fancy muškarci sa izrazito šmekerskim pogledom, koji hoće svaku devojku da osvoje, su uglavnom opterećeni sa parfemima i mirisima. Njima se preporučuju muževne i jake arome drvenih mirisa, koji će njihov jedinstven stil još više istaći. Najbolje im stoje: Antonio Banderas The Secret, Armani Code, Dior Homme Intense, D&G. L`eau The One i Mexx Men.

Ni sportiste nismo zaboravili. Parfemi sa izrazito svežim akordima, koji daju samopouzdanje na terenu, ali i tokom izlazaka su namenjeni baš njima. Sportisti su uglavnom ljubitelji i sportskih brendova, koji lansiraju i parfeme namenjene ljudima koji su stalno u pokretu. Da nabrojimo nekoliko: Polo Ralph Lauren Blue Sport, David Beckham Instinct Sport, Prada Luna Rosa, Playboy VIP i Azzaro Pour Homme Night Time.



Nadamo se, da smo pomogli da svako nađe sebi odgovarajući miris, koji najbolje pristaje svom karakteru. Nemojte zaboraviti, da se sa parfemima na sebi ističete svoju lepotu i pozitivne osobine.

http://parfemshop.com

IZVOR


Unique
03.07.2013
2879
glasova: 5





0   Spam
Bosankaaa   (03.07.2013 12:32 PM) [Sadrzaj]
Hypnotic Poison imam extra je, mada mi je Lady Milion bolji :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti