Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 15

Poze koje sagorevaju najviše kalorija tokom seksa
Opšte je poznata činjenica da se uz seks sagoreva dosta kalorija, ali koje su to poze uz koje možete i vežbati i izgubiti koji kilogram. Nemojte odustajati zbog toga što mislite da niste dovoljno izdržljivi ili maštoviti. Mi vam nudimo par trikova uz koje ćete spojiti lepo i korisno.

Fitnes predigra

Ovo je prvi i najjednostavniji korak. Dok se ljubite, snažno masirajte glavu, donji deo vrata i ramena svog partnera. Ova masaža sagoreva oko 80 kalorija na sat, a vašeg partnera će sigurno usrećiti, što je čini dobitnom kombinacijom.

Vežbanje u intervalima

Fitnes treneri posebno ističu prednosti vežbanja u intervalima, tj. postepenog dodavanja vežbi i pojačavanja njihovog intenziteta. Ovaj način vežbanja može da udvostruči sagorevanje kalorija, zato isprobajte sve što vam padne na pamet. Pokušajte sa nekim novim pozama i slobodno se preznojite. Uz vruć i aktivan seks možete sagoreti i do 358 kalorija za jedan sat.

Magija misionarske poze

Ova poza donosi obostranu korist, pošto će partner koji je dole učvrstiti trbušne mišiće, a onaj koji je gore ojačati gornji deo tela.
Uputstvo za žene: Kada se partner spušta prema vama, podignite kukove i zategnite trbušne mišiće. Takođe, možete rotirati kukove na kružni način, tako ćete zategnut struk, ali i više uživati u seksu. Uz ovu vežbu, za samo nekoliko minute vaši trbušni mišići će izgledati kao da ste uradili sto trbušnjaka.
Uputstvo za muškarce: Tokom misionarske poze oslonite se na dlanove umesto na laktove i blago savijte. Pokušajte da se zadržite u toj pozi, a pomicanjem donjeg dela tela za vreme seksa ojačaćete grudni koš, ramena i tricepse.

Seks i vežbe u stojećem stavu

Ova poza se svodi na to da muškarac stoji i drži partnerku, a ona obmota noge oko njega. Tokom seksualnog čina svi mišići kod muškarca se dodatno zatežu kako bi se zadržao u ovoj pozi, a broj otkucaja srca se povećava, što organizam navodi da troši više kalorija. Za razliku od muškaraca, žene tokom ove seks poze jačaju spoljašnju i unutrašnju stranu bedara.

Obrnuta misionarska poza

Uz to što će sam doživljaj učiniti još zanimljivijim i uzbudljivijim obrnuta misionarska poza sagoreće dosta masti i kalorija. Za razliku od klasične, obrnuta misionarska poza, podrazumeva da ste oslonjeni na kolena. Oslonite se na stopala kao da idete u duboki čučanj, što će tokom seksa dodatno ojačati mišiće zadnjice, bokove i bedra. Ova poza takođe dovodi do ubrzanja pulsa, pa će organizam sagoreti i do 200 kalorija za svega pola sata.

IZVOR


Barca1899
15.01.2013
1163
glasova: 3





0   Spam
intimenfrizuren   (16.01.2013 3:01 PM) [Sadrzaj]
zeznuto ej na ves masini,ona drnda a mi se volimo...stresna ljubavna poza

+1   Spam
rogue23   (15.01.2013 10:43 PM) [Sadrzaj]
Kakve gluposti,voditi ljubav i josh razmisljati koliko kalorija sagorevas,podizanje kukova,zatezanje trbusnih misica i sl.....ljudska glupost je zaista beskonacna....

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti