Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Januar » 24

Spremite se, na Mundobasket stiže najjači američki košarkaški tim svih vremena
Sećate se čuvenog košarkaškog "tima snova" SAD iz 1992? Onog u kome su bili Medžik Džonson, Džon Stokton, Majkl Džordan, Klajd Dreksler, Skoti Pipen, Lari Bird, Kris Malin, Karl Melon, Kristijan Lejtner, Čarls Barkli, Patrik Juing i Dejvid Robinson? Amerikanci kažu da na ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Španiji - šalju još jaču ekipu.

Diskutabilno je da li će ikada postojati jači tim od onog čuvenog prvog "drim tima", ali preliminarni spisak od 28 igrača za Mundobasket 2014 i Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine zaista je, košarkaški posmatrano, zastaršujuć.


Uverite se i sami ko je sve dobio pozive:

Najpre, tu su momci koji su 2012. osvojili titulu prvaka sveta: Lebron Džejms, Karmelo Entoni, Kevin Durant, Kris Pol, Kevin Lav, Deron Vilijams, Džejms Harden, Rasel Vestbruk, Entoni Dejvis, Tajson Čendler i Andre Igudala.

A tu su i Derik Rouz, Dvajt Hauard, Blejk Grifin, Pol Džordž, zatim trio Nedovićevih saigrača iz Golden Stejta - Stiven Kari, Dejvid Li i Klej Tompson, moćni tandem Portlanda Demijan Lilard - Lamarkus Oldridž, te nove zvezde poput Kajrija Irvinga, Demarkusa Kazinsa, ali i Leonarda iz San Antonija, Bredlija Bila, Kajla Korvera, Andre Dramonda, Keneta Farida i Gordona Hejvorda.

"Iskreno, ovo je najjači sastav koji smo ikada imali", jednostavno je konstatovao prvi čovek američke košarke, Džeri Kolanđelo.

Moguće. Da je umesto Kristijana Lejtnera, tada bez NBA iskustva, pozvana buduća zvezda te lige, takođe još uvek student Šejkil O'Nil, a da se u "drim timu" našlo malo razumevanja za slavnog plejmejkera Pistonsa Ajzeu Tomasa, za kog se kaže da mu je Džordan zatvorio vrata reprezentacije ("igraću ili ja, ili on - nikako zajedno u timu"), možda bi onaj čuven "tim snova" iz '92. zaista bio neprikosnoven. Ovako...

... ovako rasprava može da počne.

"Orlovi" u istoj grupi?
Naša reprezentacija može da bude u istoj grupi sa Amerikancima na ovogodišnjem Mundobasketu. Žreb će uskoro, 3. februara.

IZVOR


Nikolakuzzz
24.01.2014
689
glasova: 1





+1   Spam
intimenfrizuren   (26.01.2014 1:01 AM) [Sadrzaj]
The druze,ovo je moje misljenje i mogu ga izneti kad god hocu i zelim,niti sam ti se obratio niti bilo koem drugom,niti sam hejter niti sto pricam nema veze,ti imas svoje misljenej,ja svoje i tu je tacka. Ti ako volis,gledaj druze,to je tvoj izbor.Moj je ovaj i to je to,svidjalo se to tebi ili ne..i nemoj da nekom govoris da gluposti,znas...ako ti se nesto manje svidja,nemoj da komentarises uopste,preskoci i to je to...samo ih drugacije kontam,jbg :)

-1   Spam
intimenfrizuren   (24.01.2014 3:58 PM) [Sadrzaj]
The svaka cast staroj trci-skaci-pucaj-razveseli ekipi,ovi novi eksperimentalni ljudi sa dotegnutim sarafima im nisu ni do bandaziranih koljena i to u njihovim poznim igrackim a sada i penzionerskim godinama.Tada se igrala kosarka sa razumevanjem a sada se igra sa hamburgerom i crnim pucetajucim napitkom u obliku obolenja,pih.

0   Spam
Nikolakuzzz   (24.01.2014 6:04 PM) [Sadrzaj]
neznam zasto si toliki hejter... sta ti smeta sto su ovi kosarkari fizicki spremniji? i pricas ciste gluposti... imaju od svega po nesto, suteri : Anthony,Durant,Stif Kari(Vjerovatno najbolji suter u istoriji NBA) ; asistenti : Paul,Deron Williams, onda dribleri Westbrook ,Lebron i ko zna sta... pa oni igraju najatraktivniju mogucu kosarku... kad kucaju oni ne skacu koliko je dovoljno vec polete 30 cm vishe... zapale publiku, ulepsaju prizor onima sto su platili da ih gledaju a i nama sto to radimo na tv itd. Ako se secas Anthony je pogodio 11 trice na proslju olimpijadu, Durant 9, Kobi 8... Pa kad je to neko uradio ranije? Westbrook je kucao i trcio kao munja kroz bilo koju odbranu.... To sto pricas nema veze.. i bolje cuvaj u sebi :) jer vecina vole ono sto Drim Tim radi, i gledaju svetsko prvenstvo samo zbog njih :) da nisu oni ne bi  se ni mucio da gledam bilo koju tekmu... jer europjani neznaju igrati basket. osim NBA igraca koji su u France i Spain. Uzivaj

0   Spam
intimenfrizuren   (26.01.2014 1:47 AM) [Sadrzaj]
Meni su bezze :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti