Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Novembar » 11

Teško bolesni Hajrudin uzalud čekao Zlatana Ibrahimovića u Parizu!
Dečak kom je poslednja želja da upozna švedskog fudbalera otišao u Pariz, ali se napadač nijednom nije pojavio u dogovorenom terminu kako bi ga konačno upoznao

Bolesni dečak iz Bosne i Hercegovine koji je izrazio poslednju želju da upozna fudbalskog idola Zlatana Ibrahimovića otputovao je u Pariz kako bi upoznao Šveđanina. Iako je Hajrudin Kamenjaš prevalio dug put, nije upoznao napadača Pari Sen Žermena.

Ibrahimović se, kada je čuo za slučaj Hajrudina koji boluje od leukemije, obratio putem video poruke izvinio što ne može da ga poseti, dodajući da svaki dan misli na njega i poslao mu svoj dres.

Prema pisanju sarajevskog nedeljnika “Slobodna Bosna”, put je organizovala nemačka humanitarka poreklom iz BiH, Tea Rekić, koja je izjavila da se Ibrahimović nije pojavio na nekom od dogovorenih termina, dodajući da je Hajrudin s majkom otputovao u Pariz početkom novembra.

- Uz sav trud, ali i podršku Pari Sen Žermena, fudbaler se nije pojavio ni na jednom od dogovorenih termina. Iz Pariza su javili da možemo dovesti Hajrudina i da će doći do sastanka sa Zlatanom. Ne mogu da vam opišem tu radost. Sve je igledalo kao bajka – rekla je Rekićeva.



Pariski klub je organizovao limuzinu i karte za utakmicu tog kluba, u kojoj tada nije igrao Ibrahimović zbog povrede kolena.

- Međutim, Zlatan nije igrao kako su nam rekli zbog povrede, a onda su nas na poluvremenu obavestili da nije ni na tribinama. Zvali su ga iz kluba, ali se nije javljao na telefon. Obećali su nam iz kluba da će u subotu, 2. novembra organizovati susret Hajrudina i Zlatana. Uveče nas je sačekala poruka da dođemo sutradan na trening u 9.30

- Desna ruka glavnog menadžera kluba me uveravao da će organizovati susret ujutru, a kako mali ne bi ostao razočaran, da ga odvedemo do PSŽ fan šopa i da uzme šta želi – rekla je Rekićeva.

- Došli smo na trening. Igrači su počeli da dolaze i odlaze, ali nema Zlatana. Kažu da je kod fiziterapeuta. Onda nam kažu da će stići do 14.00 sati i da čekamo. U međuvremenu smo obišli Pariz.

Hajrudin je bio sve umorniji, ali je želeo da vidi Zlatana. Međutim, od susreta sa fudbalerom ništa. Vratili smo se u hotel. Uveče smo saznali da je Ibrahimović tog dana bio na teniskom meču Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Bili smo kivni! Mi ga čekamo, a on gleda tenis!!



- Hajrudinu je majka rekla da je Zlatan povređen i da je u bolnici i da zbog toga nije mogao da dođe. Plakale smo i pitale se: Da li je moguće da Zlatan ne želi da ga vidi? - rekle je Rekićeva.

Majka i dečak su se vratili u Sarajevo u nedelju, a vozaču su dali crtež i pismo da uruči Ibrahimoviću.

IZVOR


Bosankaaa
11.11.2013
1164
glasova: 5





0   Spam
Ammir   (11.11.2013 9:45 PM) [Sadrzaj]
Hajd i nekako da ne moze doci u Bosnu da ga vidi, al' ovako. Ibra srusio si u meni sve sto si izgradio.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti