Magazin

Početna » Magazin » 2014 » April » 29

TIPIČNO MUŠKI: Sedam istina o jačem polu
Koliko puta ste pomislili "Oh, to je tako tipično za muškarce"? Ovu rečenicu ćete tek da izgovarate, jer se neke krive Drine jednostavno ne daju ispraviti

Mnogo je stvari koje se u svakom trenutku mogu pripisati muškoj prirodi. Upravo te stvari žene ne mogu da razumeju, jer se u potpunosti suprotstavljaju njihovim urođenim karakteristikama. Evo nekoliko muških istina o kojima govori savetnik za veze, Beri van Rensburg.

Muškarci ne mogu da odole zavodnici

Kao večiti lovci muškarci ne mogu da odole veštoj zavodnici, kaže Rensburg. Oni su slabi na izazove i izgube se kad ih žena zavodi. Prema Rensburgu, muškarci imaju dve slabe tačke, svoj ego i “muškost”. Ukoliko žena obrati pažnju na jedno od to dvoje, postaće neodoljiva, a ukoliko obrati pažnju na oboje, svaki muškarac će se istopiti.



Muškarci gledaju druge žene pa čak i ako su u vezi. Tu nema pomoći

Žene su stvorene da bi se u njih gledalo, a Rensburg smatra da i same dame žele da ih drugi gledaju. Međutim, šta se dešava kada muškarac ima devojku? Prema Rensburgovim rečima, gledanje se ne završava uvek fizičkim kontaktom. Dajte svom muškarcu više prostora za gledanje i nećete imati nikakvih problema.

Muškarci razmišljaju o seksu… non-stop!

Muškarci o seksu ne razmišljaju jedino nedeljom po podne za vreme utakmice. Taj proces se u njihovim glavama odvija češće nego što mislite. Prema jednom istraživanju, ne razmišljaju baš svi muškarci o seksu po ceo dan već 54 odsto njih.



Muškarci bi voleli da prevare, ali se ne upuštaju u to

Potreba da budu sa drugom ženom uvek će biti prisutna kod muškaraca, ali stvarno upuštanje u tako nešto bilo bi isuviše bolno i nosilo bi sa sobom previše negativnih posledica. Muškarci nisu glupi i ne vole kažnjavanje. Pretpostavka da nijedan muškarac ne može da odoli preljubi je lažno generalizovanje. Postoje muškarci koji imaju strogo formirane vrednosti kad je reč o iskrenosti prema svojoj ženi i nemaju nameru da krše svoja pravila.

Muškarci ne vole kontrolu

Neki muškarci vole kada su superiorni u odnosu na žene, naročito kada je reč o seksu. Duboko u sebi i žene žele pravog muškarca u tom smislu, pri čemu se podrazumeva da se taj “pravi” muškarac pritom lepo odnosi prema njima i ne uzima ih zdravo za gotovo.

Muškarci vole svoje polne organe

Nakon što izgube pločice na stomaku i nestanu i poslednje dlake sa glave, muškarcima penis ostaje najbolji prijatelj i njihov najverniji pratilac. Ta posebna veza među njima je neraskidiva.



Muškarci ne vole promene

Iako nisu svi muškarci protivnici promena, mnogi mrze svaki pokušaj poboljšavanja svog života. Momci prihvataju činjenicu da se neke stvari oko njih menjaju (automobili, poslovi, seks poze…) sve dok oni sami ne moraju da učestvuju u promenama. A još manje vole kada ih drugi menjaju, a žene upravo to pokušavaju da postignu.

IZVOR


Bosankaaa
30.04.2014
3363
glasova: 2





0   Spam
magika   (09.05.2014 1:46 PM) [Sadrzaj]
Ima i  drugih stvari o kojima mi razmišljamo ali nije sve o seksu.

0   Spam
hemsko2   (30.04.2014 11:50 AM) [Sadrzaj]
Ima istine koliko i neistine lol

0   Spam
Ammir   (01.05.2014 0:31 AM) [Sadrzaj]
Ovo da volimo polne organe, pa to i zene vole :D Msm to je sastavni dio tijela :D

Da o sexu razmisljamo pa ne bas :D haha

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti