Magazin

Početna » Magazin » 2013 » August » 18

Trijumfalan povratak Murinja, Lampard golčinom obeležio rekord
U prvom od dva meča nedeljnog programa Premijer lige, koja je otpočela ovog vikenda, fudbaleri Totenhema pobedili su Kristal Palas sa 1:0, a Čelsi je na svom terenu savladao Hal sa 2:0.

Totenhem je do celog plena protiv Kristal Palasa došao golom novajlije iz Valensije, Roberta Soldada, koji je realizovao penal u 50. minutu i tada postavio konačan rezultat.

Jedanaesterac je arbitar Mark Klatenburg dosudio jer je centaršut Arona Lenona pogodio Dina Moskija u ruku, a posle tog detalja, usledila je furiozna završnica meča. Mogao je Džermejn Defo u dva navrata da u 90. minutu promeni rezultat, baš kao što je pred sam kraj meča Kevin Filip umalo izjednačio, ali je Ugo Ljoris spasao mrežu Totenhema i obezbedio sva tri boda.

Žoze Murinjo se vratio na klupu Čelsija sa željom da osvaja trofeje i prvu prepreku je uspešno preskočio. Pre meča je delio poljupce navijačima na Stamford bridžu, a već u šestom minutu je mogao da se raduje prvom golu.

Golman Hala Alan Mekgregor je oborio Toresa i skrivio penal, ali se odmah iskupio pošto je fenomenalno odbranio udarac Lamparda sa bele tačke. Tako je vezista "plavaca" propustio priliku da golom uveliča rekord, pošto je 18. put igrao na otvaranju sezone, za jedan više od legendi Junajteda Gigsa i Skolsa.

Mreža gostiju ipak se zatresla u 13. minutu kada je Brazilac Oskar krunisao akciju belgijskog tandema Azar - De Brujne, a sredinom prvog poluvremena Lampard je na teži način učinio ono što nije uspeo na početku utakmice.

Fantastično je izveo slobodan udarac i pod prečku, u gornji desni ugao poslao loptu za 2:0, što je bio i konačan rezultat. Svih 90 minuta u redovima pobednika odigrao je i srpski defanzivac Branislav Ivanović.



IZVOR


Nikolakuzzz
18.08.2013
507
glasova: 0





0   Spam
Ammir   (18.08.2013 10:35 PM) [Sadrzaj]
Mašina Lamps!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti