Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 12

Verili se nakon 23 godine razdvojenosti
Lejn Tomson i Lukas Blum su u srednjoj školi bili nerazdvojni.Bili su toliko zaljubljeni da je Lukas znao da provodi vreme crtajući Lejn dok je, ona na primer, pisala domaći.

Ali je ona morala da se odseli iz njihovog rodnog gradića u Illinoisu nakon mature, a u vremenu bez mobilnih i interneta veza na daljinu im je teško pala.

Nakon nekog vremena oboje su odlučili da nastave sa svojim životima pa se venčali za druge ljude, a u poslednje 23 godine su se videli samo jednom, na venčanju zajedničke prijateljice 2001. godine.

Uprkos tome Lejn tvrdi da nikad nije prestala da misli na Lukasa "Sve vreme sam ga imala u mislima, čak sam i supruga upoređivala sa njim, pitajući se zašto i on nije tako pažljiv i osećajan kao što je Lukas bio".

Lejn se u međuvremenu razvela i 2011. godine odlučila da Lukasa potraži na Fejsbuku. Zaključila je da i on više nije sa svojom suprugom pa mu se javila i njih dvoje su počeli ponovo da komuniciraju.

A nakon što su jedno drugom priznali da ljubav nikada i nije prestala, odlučili su da se sastanu na mostu u rodnom gradu: "Kao da nikog drugog nije bilo u parku toga dana. Bilo je magično.

Držali smo se za ruke, ljubili i plakali. Šetali smo parkom, ali ja sam svako malo morala da sednem jer sam bila toliko uzbuđena", ispričala je Lejn.

Šest meseci kasnije Lukas se preselio kod nje i njene dece u Kentaki a ovog januara zaprosio je na istom mostu na kojem su se prvi put sreli nakon 23 godine: "Tek treba da odredimo datum, ali koga briga? Napokon sam ponovo u zagrljaju svoje ljubavi i ništa nas nikad više neće razdvojiti", zaključila je zaljubljena Lejn Tomson a prenosi Hafington Post.

IZVOR


lukacar95bre
12.01.2013
400
glasova: 0





0   Spam
Bosankaaa   (13.01.2013 3:13 PM) [Sadrzaj]
Nikad nije kasno :) Ovo dokazuje kako prava ljubav ne poznaje granice..

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti