Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jul » 12

VIKIPEDIJA: Ovo su učesnici sledeće "Farme" (FOTO)
Na spisku koji se našao na čuvenoj internet enciklopediji našla su se imena poput Milice Pavlović, Soraje Vučelić, manekenke Mine Milenković, ali i legendarnog muzičara Branimira Džonija Štulića i fudbalera Nikole Žigića

Pre nekoliko dana završen je četvrti serijal “Farme“, u kojoj je pobedio slikar Sulejman Memo Haljevac i osvojio vrednu nagradu od 50.000 evra.

Već uveliko u medijima je počelo da se spekuliše o učesnicima novog izdanja rijalitija televizije “Pink” koji će početi sa emitovanjem u septembru, a listu navodnih kandidata objavila je internet enciklopedija Vikipedija.

Na njoj su se našla imena poznatih ličnosti različitih profila. Listu kandidata predvode voditeljka Suzana Mančić, Relja Popović iz “Elitnih odreda”, zanosna zvezda “Granda” Milica Pavlović, Katarina Ostojić Kaja, kao i folk pevačica Nada Topčagić, za koje se već pisalo da bi mogli da učestvuju u ovom šou-programu.



Kako navodi Vikipedija, za vrednu novčanu nagradu koja očekuje pobednika “Farme” boriće se i dojučerašnji farmer Ekrem Jevrić, koji bi na imanje u Lisoviću ušao sa suprugom Igbalom. Takođe, učešće u šouu TV “Pink”, navodno, ponoviće i pevačicu Zoricu Brunclik.



Manekenka Mina Milenković, koja je nedavno uzburkala javnost kada je objavljena vest da je nestala i silovana, prema pisanju ovog sajta bi trebalo da se bori za titulu najboljeg takmičara u ovom rijalitiju, a ista stvar važi i za bivše ukućane “Velikog Brata” – prsatu starletu Soraju Vučelić i muzičara Milića Vukašinovića.



Međutim, na ovom spisku su se našla imena ljudi za koje se smatra da sigurno neće biti novi farmeri. To se pre svega misli na legendarnog frontmena grupe “Azra” Branimira Džonija Štulića, koji je nedavno izjavio da neće održati koncert u Beogradu, kao i na poznatog srpskog fudbalera Nikolu Žigića.



Ostali učesnici “Farme 5″ prema Vikipediji su pevač Nenad Knežević Knez, zvezda “Prvog glasa Srbije” Zoran Stanić, manekenka i supruga voditelja Ognjena Amidžića Danijela Dimitrovska, kao i pevačica Dunja Ilić.

Pogledajte kompletnu listu učesnika nove “Farme” objavljene na sajtu Vikipedija:



IZVOR


Bosankaaa
12.07.2013
2069
glasova: 7





0   Spam
Marijana   (12.07.2013 3:55 PM) [Sadrzaj]
Ma važi da će Ognjenova žena trudna da udje na farmu... I Bože ima li kraja ovoj gluposti?!

+1   Spam
Ammir   (12.07.2013 4:35 PM) [Sadrzaj]
Pa dobro, Wikipediju moze svako da izmjeni, ovo su vecinom nagadjanja. Kladim se da ih 60% nece uci. :)

0   Spam
Nutellina   (12.07.2013 7:34 PM) [Sadrzaj]
Nema toj gluposti kraja. lol To je cirkus koji je tek poceo i ko zna jos koliko godina ce programskom semom Mitrovic zatupljivati narod koji jos uvek jadan zivi u kamenom dobu. Pink treba zakonom zabraniti.

A sto se tice clanka, ne verujem da ce uci Milica jer sam citala da je izjavila nekoliko puta da nisu za nju rijalitiji, da ne moze da izdrzi u zatvorenom prostoru, ali zatim je rekla - nikad ne reci nikad, pod ovim je verovatno mislila ako debelo plate mozda i udjem, tako da mogucnost za nju nije iskljucena, ali kao sto napisah - ne verujem.
A sto se tice male Mine, bolje bi joj bilo da bude tamo gde jeste, u Holandiji kod tate, nego da gostuje u raznim emisijama kad se oporavi i da glumi zrtvu samo zato sto je decko ostavio. Bruka mi Krusevac, nista drugo.

0   Spam
Ammir   (12.07.2013 2:20 PM) [Sadrzaj]
Tako se navode. Ne vjerujem da ce Ekrem , bar je tako rekao. lele

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti