Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Nastavi recenicu!

Par reči o sebi
4884
poruka na forumu
295 1518

post # 121 | 16.08.2011 , 3:40 AM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 122 | 29.08.2011 , 10:57 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 123 | 29.08.2011 , 11:25 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru

Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 124 | 31.08.2011 , 12:35 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice.

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 125 | 31.08.2011 , 10:10 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 126 | 31.08.2011 , 10:41 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 127 | 31.08.2011 , 10:56 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 128 | 31.08.2011 , 11:06 PM

Almir_, Haha Ti se raspričo wink

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 129 | 31.08.2011 , 11:11 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 130 | 31.08.2011 , 11:12 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 131 | 31.08.2011 , 11:22 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još

Poruku je menjao/la tomo47 - Sreda, 31.08.2011, 11:23 PM

12130
poruka na forumu
5 REP OFF

post # 132 | 03.09.2011 , 10:27 AM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da

<3<3<3
:>>><<<:

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 133 | 04.09.2011 , 8:20 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

1888
poruka na forumu
73 477

post # 134 | 05.09.2011 , 2:04 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po

ΠΑΟΚ Παρτιζάν ίδιο χρώμα με την ίδια πίστη
Партизан у срцу!

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 135 | 05.09.2011 , 5:10 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 136 | 05.09.2011 , 10:47 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
7673
poruka na forumu
1498 10468

post # 137 | 05.09.2011 , 10:50 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za

http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg
http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg

My Father was always in a good spirits,
he loved Football. It makes me a bit
sad because if he could enjoy seeing
me now, what I have achivet, that
would be a hight in his life.

BUT I AM SURE THAT
HE WATCHES OVER ME
FROM ABOVE.

CRISTIANO RONALDO ➐

1888
poruka na forumu
73 477

post # 138 | 06.09.2011 , 2:39 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu..

ΠΑΟΚ Παρτιζάν ίδιο χρώμα με την ίδια πίστη
Партизан у срцу!

582
poruka na forumu
40 181

post # 139 | 18.09.2011 , 7:43 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu.. I bicu veoma razocaran i onako...

[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img]
[img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]

582
poruka na forumu
40 181

post # 140 | 21.09.2011 , 7:01 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu.. I bicu veoma razocaran i onako... sve dok se ne resi situacija...

[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img]
[img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]

Search: